Xiaomi Mi Air Purifier 2S

€319,95

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Xiaomi Smart Mi Air Purifier 2S Luchtreiniger - €319,95
Geschikt voor:
 • Allergie of hooikoorts JA
 • Astma JA
 • Luchtverontreiniging JA
 • Geur (keuken) NEE
Een goede prijs/kwaliteitverhouding, dat is waar Chinese merken tegenwoordig vaak bekend om staan. Zo ook het merk Xiaomi, dat alweer een aantal jaar alom vertegenwoordigd is op de Nederlandse markt, met een verscheidenheid aan apparaten, waaronder telefoons.
We hopen dat dit model ook een goede prijs/kwaliteitverhouding heeft, want door de prijs van dit apparaat wordt het gelijk interessant voor een grote groep mensen die op zoek zijn naar een simpele luchtreiniger voor een vriendelijke prijs.

Het apparaat

Deze luchtreiniger ziet er zeer goed uit, door het effectieve, maar simpele plaatsing van de roosters en het display op de body van het apparaat. Het is een model in een lijn van Xiaomi waarin dit model niet het meest basic model is: Xiaomi heeft ook modellen zonder display en zonder connectiviteit.

Ons oordeel

We beoordelen luchtreinigers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.0/10)

Filters

Dit model maakt gebruik van een HEPA- en een koolstoffilter Dit model is dus vrij simpel uitgerust, maar deze filters kunnen wel het merendeel van de viezigheid in de lucht aanpakken. Een geurfilter ontbreekt, dus voor de keuken is dit model een stuk minder geschikt.

App

Deze luchtreiniger heeft een app die gemakkelijk en simpel werkt om het apparaat te kunnen bedienen en informatie over de luchtkwaliteit te krijgen. Daarnaast kun je andere huishoudelijke apparaten van Xiaomi er op aansluiten en het geheel eenvoudig bedienen.

Overig

Een prima functionaliteit. Dit model beschikt niet over een apart pollenprogramma, maar de auto-functie is wel heel handig. Het model detecteert op die manier welke kracht het moet uitoefenen om de lucht te reinigen.

Design (8.0/10)

Dit apparaat voelt bij het verplaatsen wat goedkoop aan, omdat het erg licht is. Dat neemt niet weg dat het apparaat er stijlvol uitziet, door de mooie wegwerking van het rooster de voor de HEPA-filter en het simpele maar fraaie display.

Prestaties (7.5/10)

Oppervlakte

Dit model kan een oppervlakte reinigen van 35 vierkante meter, niet een erg groot oppervlakte, maar wel een een oppervlakte dat genoeg kan zijn om de meeste woonkamers of slaapkamers te reinigen.

Geluid

Het minimale geluidsniveau van dit apparaat is erg laag, één van de laagste waardes die we hebben gemeten in onze testen, met 21 dB.

Specificaties via mi.com:

 • 35m2 reiniging oppervlak
 • CADR: 310m3

Onze ervaring:

 • Functionaliteit: 7.0/10
 • Design: 8.0/10
 • Prestaties: 7.5/10

Ons eindoordeel

7.5/10 – Dit is een zeer goede luchtreiniger voor de prijs die je er voor betaald. Xiaomi levert vaker een goede prijs/kwaliteitverhouding, en doet dat voor dit model weer. Het model ziet er stijlvol uit en is licht om te verplaatsen. Een prima aankoop met de voordeel van een applicatie.

7.5 Total Score

Functionaliteit
7.0
Design
8.0
Prestaties
7.5
PROS
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • CADR van 310
CONS
 • Slechts twee filters
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Login/Register access is temporary disabled