Winix Zero N

€139,00

Best deal at: amazon.nlAmazon.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Winix Zero N Luchtreiniger (tot 45 m2, luchtreiniger voor mensen met allergieën, pollen, fijnstof (pm2,5), stof, geschikt voor slaapkamer, met echte HEPA-filter en koolstoffilter) - €139,00
Price history
×
Price history for Winix Zero N Luchtreiniger (tot 45 m2, luchtreiniger voor mensen met allergieën, pollen, fijnstof (pm2,5), stof, geschikt voor slaapkamer, met echte HEPA-filter en koolstoffilter)
Latest updates:
 • €139,00 - juni 15, 2021
 • €179,00 - mei 27, 2021
Since: mei 27, 2021
 • Highest Price: €179,00 - mei 27, 2021
 • Lowest Price: €139,00 - juni 15, 2021
Last Amazon price update was: juni 22, 2021 6:58 pm
× Product prices and availability are accurate as of the date/time indicated and are subject to change. Any price and availability information displayed on Amazon.com (Amazon.in, Amazon.co.uk, Amazon.de, etc) at the time of purchase will apply to the purchase of this product.
Geschikt voor:
 • Allergie of hooikoorts JA
 • Astma JA
 • Luchtverontreiniging JA
 • Geur (keuken) NEE
Winix staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteitverhouding. Dit model is geschikt voor kleine tot middelgrote ruimtes, en is dus voor een grotere groep interessant. Dit apparaat is enkel een luchtreiniger, zonder luchtbevochtiging of andere functies. We zijn benieuwd naar de resultaten van dit model, omdat als je het maximaal te reinigen oppervlakte (51 vierkante meter) afzet tegen de prijs, je uitkomt op een gunstige deal.

Het apparaat

Dit model van Winix ziet er op het eerste oog erg saai en degelijk uit. De grijze kleurstelling is niet direct iets waar wij warm van worden. Dit model moet het gaan hebben van zijn functionaliteit en prestaties.

Ons oordeel

We beoordelen luchtreinigers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (8.0/10)

Filters

In deze luchtreiniger bevindt zich zowel een HEPA- een koolstof- als een voorfilter. Een zeer compleet aanbod aan filters dat de meeste deeltjes in de lucht kan reinigen.

App

Over sommige functies beschikt dit apparaat niet, zoals de besturing met een app. Dit is een gemis, en kost wat puntjes. Aan de andere kant, de luchtreiniger richt zich op ruimtes die niet enorm groot zijn, dus je bent over het algemeen in de buurt van het apparaat om de stand aan te passen.

Overig

Voor allergiepatiënten is dit een prima keuze, vanwege het pollenporgramma. Daarnaast beschikt dit model over een nachtmodus en een luchtkwaliteitsensor. Helaas beschikt dit model niet over kinderbeveiliging.

Design (6.5/10)

Dit model ziet er niet zo spannend uit. Het grijze uiterlijk maakt het model vrij saai, maar niet geheel onopvallend. Met 7 kilo is dit model relatief makkelijk te verplaatsen. Bovenop dit model bevindt zich het bedieningspaneel. Een display ontbreekt helaas, en dat kost wat puntjes in onze test. Het design is functioneel en neutraal, maar niet echt mooi te noemen.

Prestaties (7.7/10)

Oppervlakte

Voor de prijs van dit model reinigt dit model een redelijk groot oppervlakte tot wel 51 vierkante meter. Dat is een prima score is onze test. Ook kijken we naar de Clean Air Delivery Rate. Voor dit model is deze 254 kubieke meter. Een prima score.

Geluid

Dit model is met 27 dB stil genoeg dat het geluid niet opvalt. Het is niet het stilste model, maar het verschil is te verwaarlozen.

Specificaties via winixeurope.eu:

 • 51m2 reiniging oppervlak
 • CADR: 254 m3

Onze ervaring:

 • Functionaliteit: 8.0/10
 • Design: 6.5/10
 • Prestaties: 7.7/10

Ons eindoordeel

7.4/10 – De prijs/kwaliteitverhouding van dit apparaat is uitstekend. VOor de geld krijg je een degelijk apparaat met een relatief hoge reinigingskracht. Het apparaat ziet er neutraal uit, en beschikt helaas niet over een app of een display. Kies je op basis van budget en functionaliteit, en heb je een kleine tot middelgrote ruimte? Dan zou dit model het absoluut verdienen te worden meegewogen in je overweging.

7.4 Total Score
2 reviews

7.4Expert Score
Functionaliteit
8
Design
6.5
Prestaties
7.7
6User's score
Functionaliteit
6
Design
6
Prestaties
6
PROS
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • CADR van 254
CONS
 • Geen app
 • Geen display
Add your review  |  Read reviews and comments

1 Comment
 1. 3
  Functionaliteit
  60
  Design
  60
  Prestaties
  60

  Bij de reviews van de winix zero en de winix zero N klopt iets niet : bij beide zijn foto’s van hetzelfde apparaat geplaatst en ook de prijslink gaat naar dezelfde internetpagina.
  Vr gr

  Helpful(1) Unhelpful(0)You have already voted this

Leave a reply

Your total score