Whirlpool PACB212HP

€529,00 €599,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Whirlpool PACB212HP - Mobiele Airco - €529,00

Opvallend is dat in het luxere segment mobiele airconditioners de kleur steeds vaker zwart of donkergrijs is vergeleken met wit, de meest gebruikte kleur voor mobiele airco’s in het lagere segment. Dit geldt ook voor dit model van Whirlpool. We kennen Whirlpool van verschillende huishoudelijke apparaten als wasmachines en drogers.

Het apparaat

Net als veel andere mobiele airco’s kan dit model zo’n 34 vierkante meter koelen, een prima resultaat voor kleine tot middelgrote ruimtes. Het apparaat ziet er neutraal en onopvallend uit en lijkt op een grote reiskoffer. Het apparaat bevindt zich net in het wat hogere segment, en dat komt vooral voor de prijs.

Ons oordeel

We beoordelen mobiele airco’s in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een belangrijke plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs-kwaliteitsverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (9.0/10)

Functies:

Dit model van Whirlpool koelt, en heeft naast een nachtmodus en een ontvochtingingsfunctie ook een verwarmingsfunctie, een prima functionaliteit.

App

Helaas heeft dit model geen app, maar wel een simpele afstandsbediening.

Overig

Bij dit model krijg je een raam-afdichtingsset, in tegenstelling tot bij veel andere modellen.

Design (8.0/10)

Dit model ziet er bijzonder stijlvol uit, zeker in een markt met voornamelijk witte airco’s. Dit model heeft een neutrale uitstraling. Het apparaat is wel vrij zwaar, met 35 kilo is deze mobiele een behoorlijk zwaar model in onze test. Omdat het model verrijdbaar is, is dit niet zo’n probleem. Het bedieningsschema is simpel, en bevindt zich aan de zijkant van het apparaat.

Prestaties (8.0/10)

Oppervlakte

Dit model koelt een ruimte van tot wel 34 vierkante meter, net als veel andere modellen. Wel is het apparaat vrij krachtig, met een luchtverplaatsing van 380 kubieke meter per uur.

Koelvermogen

Dit apparaat heeft een koelvermogen van 12000 BTU, en kan dus bijzonder krachtig koelen.

Geluid

Dit apparaat maakt in de meeste standen nogal wat geluid, net als veel andere mobiele airco’s zo’n 65 dB.

Energielabel

Met energielabel A is dit model energiezuinig te noemen.

Specificaties via whirlpool.com:

  • 34m2 koeling oppervlak
  • BTU: 12000

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 9.0/10
  • Design: 8.0/10
  • Prestaties: 8.0/10

Ons eindoordeel

8.3/10 – Een bijzonder goede mobiele airco. Naast dat dit model er stijlvol en neutraal uitziet, biedt het ook nog eens erg goede koeling prestaties. Hoewel een te koelen oppervlakte van 34 vierkante meter niet zo indrukwekkend is, is een koelvermogen van 12000 BTU dit wel. Het apparaat koelt ook nog eens vrij snel. Het is wel iets prijziger dan apparaten met redelijk vergelijkbare specificaties, maar je krijgt bij dit model ook een raam afdichtingskit.

8.3 Total Score

Functionaliteit
9.0
Design
8.0
Prestaties
8.0
PROS
  • Stijlvol
  • Koelprestaties
CONS
  • Iets prijzig
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled