Whatshome USB Ventilator

€19,95

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: USB Ventilator Luchtkoeler Luchtbevochtiger - €19,95
Price history
×
Price history for USB Ventilator Luchtkoeler Luchtbevochtiger
Latest updates:
  • €19,95 - september 21, 2020
  • €21,45 - september 14, 2020
  • €26,95 - augustus 29, 2020
  • €23,05 - augustus 22, 2020
Since: augustus 22, 2020
  • Highest Price: €26,95 - augustus 29, 2020
  • Lowest Price: €19,95 - september 21, 2020

Ben je op zoek naar een kleiner model aircooler die je eenvoudig kan verplaatsen of bij je kan dragen? Kijk dan in onze test eens naar dit model van Whatshome. Dit kleine model is naast compact ook geschikt voor verschillende soorten ruimtes. Het apparaat heeft voor zo’n klein model nog een redelijk grote watertank.

Het apparaat

Dit model van Whatshome beschikt over een waterreservoir van bijna 4 centiliter. Omdat het apparaat bijzonder compact en licht is, is dit een prima grootte. Het apparaat is zowel in het stopcontact in te pluggen als in een USB-aansluiting, een handige toevoeging van functionaliteit. Zo sluit je het apparaat in een handomdraai op verschillende plekken aan.

Ons oordeel

We beoordelen aircoolers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (6.6/10)

Functies:

Dit compacte apparaat koelt door middel van de verdamping van koud water, en dit is de enige functie op het apparaat.

App

Omdat dit model zo klein is, kun je het apparaat altijd eenvoudig bedienen, omdat het dicht bij je in de buurt zal zijn.

Overig

Dit model is ook te gebruiken om de luchtvochtigheid op peil te brengen.

Design (7.2/10)

Dit apparaat van Whatshome is klein, en weegt bijzonder weinig, met nog geen halve kilo. Dit is bijzonder in onze test, omdat we over het algemeen zien dat modellen, ook kleine, zeker een kilo wegen. Het apparaat is dus makkelijk mee te nemen. Het heeft de mogelijkheid van kleur te veranderen wanneer je dat wil, een leuke bijkomstigheid.

Luchtstroom (2.6/10)

Dit model van Whatshome beschikt over een vermogen van 22 watt. Dit is niet zo veel in onze test, maar dat betekent wel dat dit model erg energiezuinig opereert. Aan de hand van dit vermogen meten we in deze test ook de luchtstroom score, die indexeert hoe krachtig een apparaat ventileert. De score van dit model is 2.6.

Prestaties (6.4/10)

Oppervlakte

Dit model van Whatshome koelt met een reservoir van ongeveer 4 centiliter, relatief kleine hoeveelheid voor de effectiviteit die het betracht. Het doet dit met een vermogen van 220 watt. Daardoor is het apparaat goed om maximaal een oppervlakte van 6 m2 te kunnen koelen.

Geluid

Dit kleine apparaatje is een van de stilste apparaten in onze test, met een geluid van 15 dB.

Specificaties de distributeur:

  • 0.4 liter waterreservoir
  • 15 dB geluid

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 6.6/10
  • Design: 7.2/10
  • Luchtstroom: 2.6/10
  • Prestaties: 6.4/10

Ons eindoordeel

5.7/10 – Een bijzonder klein en handig apparaat je dat met USB en stopcontact kan opladen. Wel moet je dan op de koop toe nemen dat het model niet bepaald krachtig is. Dit valt voor de bijzonder lage prijs ook niet echt te verwachten. Een redelijke keus voor persoonlijk gebruik.

5.7 Total Score

Functionaliteit
6.6
Design
7.2
Luchtstroom
2.6
Prestaties
6.4
PROS
  • Licht en compact
  • USB
CONS
  • Niet effectief
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled