Trotec TVE 18 S

De Trotec TVE 18 S statiefventilator brengt verkoeling op warme zomerdagen en houdt de hitte buiten. Deze Trotec TVE 18S is de meer uitgevoerde versie van Trotec en onderscheidt zich met zijn zwarte kleur. De statiefventilatoren uit de TVE-serie staan bekend voor hun handigheid, lichte gewicht en snelle inzetbaarheid. Met een gewicht van 2,5 kilogram verplaats je het toestel in een handomdraai van kamer naar kamer. Gewoon even de stekker insteken en klaar! De Trotec TVE 18 S beschikt over 50 watt vermogen en is zowel verticaal als horizontaal verstelbaar.

Wat zegt de consument

Door zijn lichte gewicht is de ventilator makkelijk verplaatsbaar maar het maakt hem ook vrij kwetsbaar en fragiel. Wanneer hij op de hoogste of derde stand staat merk je dat hij niet stevig op zijn voet staat. Hij is ook niet bepaald stil te noemen en hierdoor niet aan te raden om ’s nachts in de slaapkamer te hebben staan draaien.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

 • idealo.de: 5/5 uit 1 reviews
 • bol.com: 3.4/5 uit 16 reviews
 • Consumentenbond: 3.5/5 uit 204 reviews

Ons ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: luchtstroom, design en onderhoud.

Luchtstroom

65/100: De Trotec TVE 18 S heeft een vermogen van 50 watt en drie gebruiksstanden. De meest bruikbare stand is stand 2, daar de luchtverplaatsing in stand 1 vrij klein is en de ventilator in stand 3 niet heel stevig lijkt te staan en vrij veel lawaai maakt. Het geluidsniveau van deze Trotec TVE 18 S ligt op 52,5 decibel, wat hoger is dan het gemiddelde geluidsniveau van 49 decibel voor statiefventilatoren.

Design

70/100: De Trotec TVE 18 S is een zwarte en stijlvolle ventilator zonder verder veel bijzonderheden. Geen afstandsbediening en LCD scherm maar een bediening via het statief van de ventilator zelf. De oscillatiegraad van de Trotec TVE 18 S ligt op 80 graden en ook verticaal kan je de hoogte en hellingsgraad instellen om de perfecte luchtventilatie te bereiken.

Onderhoud

75/100: De Trotec TVE 18 S is met slechts 2,5 kg erg licht en makkelijk verplaatsbaar. De diameter van de ventilatorbladen bedraagt 40 centimeter en deze zijn na demontage van de korf makkelijk schoon te maken.

Specificaties via nl.trotec.com:

 • Vermogen: 50 Watt
 • Gewicht: 2,5 kg
 • Geluidsniveau: 52.5 dB
 • Diameter: 40 cm
 • Aantal snelheden: 3

Verdict

De prijs van de Trotec TVE 18 S ligt rond de 25 euro, wat een erg goede prijs is voor een statiefventilator die er toch niet goedkoop uitziet door zijn zwarte kleur. Hij is licht in gewicht en makkelijk te onderhouden. Qua prestaties zijn er zeker en vast betere ventilatoren verkrijgbaar, maar niet tegen deze scherpe prijs. Prijs – kwaliteit is deze Trotec TVE 18 S een goede aankoop.

7
Luchtstroom
6.5
Design
7.0
Onderhoud
7.5
+ Positives:
 • Prijsklasse: Laag
 • Krachtige luchtstroom
 • Licht
- Negatives:
 • Geen afstandsbediening
 • Luid

Specification: Trotec TVE 18 S

Vermogen

50 Watt

Gewicht

2.5 kg

Geluidsniveau

52.5 dB(A)

Aantal snelheden

3

Afstandsbediening

Nee

Hoogte

129 cm

Diameter

40

Prijs per watt

1

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Trotec TVE 18 S”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled