Trotec PAE 50

€179,95

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Trotec PAE 50 - Luchtkoeler/ventilator - €179,95

In onze test behoort dit model tot de prijzigste modellen in onze test. We zijn dan ook erg benieuwd naar de functionaliteit en prestaties van dit model, en of ze overeenkomen met het prijskaartje van dit apparaat. We kennen Trotec als een industrieel merk dat over het algemeen duurzame producten maakt.

Het apparaat

Dit model van Trotec heeft een reservoir van zo’n 20 liter. Een bijzonder groot reservoir waarmee je gedurende de hele dag voorzien zou moeten zijn van verkoeling. Dit model is een echte toren, een groot, stevig model dat in een lichte omgeving wel wat op zal vallen.
Dit model is bij uitstek bedoeld om binnen te gebruiken, buiten heeft dit model bijna geen effectiviteit.

Ons oordeel

We beoordelen air coolers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een belangrijke plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs-kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.5/10)

Functies:

Dit model heeft verschillende functies om hitte aan te kunnen pakken. Het model noemt zicht een 4-in-1 apparaat, een luchtkoeler waarmee je ook kan ventileren, de lucht van reinigen en de lucht kan bevochtigen.

App

Dit apparaat heeft een afstandsbediening, maar geen app voor de telefoon.

Overig

De verdampingsfilter beschikt over een honingraatstructuur.

Design (7.6/10)

Dit model van Trotec is met 13 kilo vrij zwaar, en behoort tot de zwaarste apparaten in onze test. Daarnaast is een bijzonder groot gedeelte van het model gereserveerd voor het waterreservoir dat maar liefst ruimte biedt voor 20 liter. Het apparaat is aan de grote kant, maar is geschikt voor grotere ruimtes dan de meeste air coolers.

Luchtstroom (10/10)

Dit model van Trotec heeft een wattage van 145 watt. Ongeveer drie keer meer dan gemiddeld voor een air cooler. Dit wattage bepaalt voor een groot gedeelte de kracht van een air cooler, en daarmee de luchtstroom. Dit model krijg dan ook een 10 voor de score luchtstroom.

Prestaties (7.8/10)

Oppervlakte

Dit model wordt aangeprezen als een 4-in-1 model. Met een apparaat als dit kun je koelen, ventileren, de lucht reinigen en bevochtigen.

Geluid

Dit model maakt zo’n 60 db aan geluid.

Specificaties via de trotec.com

  • 20 liter waterreservoir
  • 4-in-1

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 7.5/10
  • Design: 7.6/10
  • Luchtstroom: 10/10
  • Prestaties: 7.8/10

Ons eindoordeel

8.2/10 – Dit model behoort de beste en zwaarte air coolers in onze test. Dit komt niet in de laatste plaats door het enorme reservoir waar dit model over beschikt. Je kan met dit model zeker wel een dag (of twee) vooruit. Daarnaast heeft dit model verschillende andere functies, naast koelen, die handig zijn, maar geen reden zouden moeten zijn om dit apparaat aan te schaffen. Het reinigen van de lucht, ventileren en lucht bevochtigen is namelijk allemaal inherent aan het ontwerp van dit apparaat en de hoofdfunctie: koelen.

8.2 Total Score

Functionaliteit
7.5
Design
7.6
Prestaties
10.0
Luchtstroom
7.8
PROS
  • 4-in-1
  • 20 liter waterreservoir
CONS
  • Prijzig
  • Zwaar
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score