Tristar VE-5931

€24,99

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Tristar VE 5931 - Tafelventilator - €24,99

Kwel jezelf niet langer en haal een Tristar VE-5931 in huis om te verkoelen op broeierige zomerdagen en –nachten. Deze Tristar VE-5931 beschikt over een krachtige 40 watt motor en 3 ventilatorbladen van 30 centimeter die de frisse lucht doorheen de ruimte duwen. Naast de uitstand zitten er drie verschillende snelheidsstanden op het apparaat, die je kan wisselen naargelang de behoefte en oppervlakte van de ruimte. Er zit een 80° oscillatie op de Tristar VE-5931 om de lucht nog breder te verplaatsen. Met een gewicht van 1,7 kg is de Tristar VE-5931 ook een heel erg licht toestel dat je makkelijk verplaatst.

Wat zegt de consument

De zomer heeft veel leuke aspecten maar de hitte kan toch ook een nadeel zijn, en dan vooral ’s nachts. Uit reviews hadden we afgeleid dat deze ventilator stiller is dan andere ventilatoren en dit was voor ons belangrijk omdat we hem voornamelijk ’s nachts willen gebruiken. We zijn zeker niet ontevreden over de aankoop, maar in de slaapkamer wordt hij natuurlijk niet op volle capaciteit gebruikt. Hij weegt ook heel erg weinig en is hierdoor enigszins kwetsbaar.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

 • Blokker.nl: 3.7/10 uit 11 reviews
 • Bol.com: 4.3/5 uit 165 reviews
 • Obelink.nl: 4.9/5 uit 7 reviews

Ons ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: luchtstroom, design en onderhoud.

Luchtstroom

52/100: Een vermogen van 40 watt is zeker niet ongewoon voor een tafelventilator maar toch levert deze Tristar VE-5931 geen superieure prestaties. Naast de uitstand zitten er 3 snelheidsstanden op het toestel waarbij je in stand 1 nauwelijks iets voelt en in stand 3 er het lawaai bij moet nemen. Op volle capaciteit produceert de Tristar VE-5931 49 decibel geluid, wat precies ook het gemiddelde is voor tafelventilatoren.

Design

70/100: Het enige punt van verschil met de Tristar VE-5930 is de kleur. De Tristar VE-5931 heeft een zwarte kleur terwijl de Tristar VE-5930 wit is. De Tristar VE-5931 bestaat ook uit een plastieken voet met antislipkussentjes met hierop een metalen korf. Deze korf kan 80° draaien om een betere luchtverspreiding te creëren. Verder is het een heel basic toestel zonder extra toebehoren of functionaliteiten.

Onderhoud

75/100: Met een gewicht van 1,7 kg en een diameter van 30 centimeter is de Tristar VE-5931 makkelijk verplaatsbaar en ietwat fragiel. De ventilatorbladen zijn vervaardigd uit plastiek en dienen regelmatig schoongemaakt te worden. Gelukkig kan je het harnas makkelijk openen en de ventilatorenbladen snel demonteren.

Specificaties via tristar.eu:

 • Vermogen: 40 Watt
 • Gewicht: 1.7 kg
 • Geluidsniveau: 49 dB
 • Diameter: 30 cm
 • Aantal snelheden: 3

Verdict

De Tristar VE-5931 levert goede prestaties als je deze in verhouding zet tot zijn prijs. Als je slechts 30 euro betaalt voor een product waarvan de gemiddelde prijs in dezelfde productcategorie veel hoger ligt, kan je niet verwachten dat het topprestaties aflevert. Hij is qua vormgeving heel eenvoudig en ietwat fragiel maar prijs kwaliteit krijgt de Tristar VE-5931 toch goede punten.

6.6 Total Score

Luchtstroom
5.2
Design
7.0
Onderhoud
7.5
PROS
 • Goed prijskwaliteit verhouding
 • Goedkoop
CONS
 • Simpel design
 • Luid
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled