Tristar VE-5930

€9,54

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Tristar Tafelventilator VE-5930 - Tafelventilator - Wit - €9,54
Price history
×
Price history for Tristar Tafelventilator VE-5930 - Tafelventilator - Wit
Latest updates:
  • €9,54 - november 23, 2020
  • €11,27 - november 16, 2020
  • €16,36 - november 5, 2020
  • €29,00 - oktober 28, 2020
Since: oktober 28, 2020
  • Highest Price: €29,00 - oktober 28, 2020
  • Lowest Price: €9,54 - november 23, 2020

Hou het hoofd en jezelf koel op warme zomerdagen dankzij deze Tristar VE-5930 tafelventilator. Deze krachtige tafelventilator beschikt over een 40 watt motor en ventilatorbladen met een diameter van 30 centimeter waarmee een heerlijke koelte mee wordt gecreëerd. Er zitten drie snelheidsstanden op de ventilator zodat je zelf kan bepalen welke luchtstroomsnelheid het meest aangenaam voelt voor jou. De ventilator beschikt over een 80° oscillatie waardoor de frisse lucht beter verspreid wordt. Hij is ook heel erg licht en compact dus je verplaatst hem heel makkelijk.

Wat zegt de consument

Wat een vaak gelezen opmerking is bij ventilators is dat ze veel lawaai maken dus dat was iets waar ik extra op wou letten. Ik kan van het geluidsniveau van deze Tristar VE-5930 zeker niet klagen. Meestal gebruik ik hem in de tweede stand en dan is hij naar mijn normen heel erg stil. Uiteraard maakt hij in de hoogste stand wel meer lawaai maar hoe vaak gebruik je die? De montage was heel erg simpel maar je merkt wel dat het een goedkoper type ventilator is. Hij weegt weinig en ziet er enigszins kwetsbaar uit maar voor die prijs neem je dit kleine nadeel er gerust bij.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

  • coolblue.be: 8.7/10 uit 99 reviews
  • bol.com: 4.3/5 uit 165 reviews
  • blokker.nl: 3/5 uit 7 reviews

Ons ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: luchtstroom, design en onderhoud.

Luchtstroom

52/100: Hoewel een vermogen van 40 watt zeker niet weinig is voor een tafelventilator, is de luchtverplaatsing van deze Tristar VE-5930 enigszins bedroevend. De lucht verspreidt zich niet tot in alle hoeken van de kamer, ondanks het feit dat er oscillatie op het toestel zit. Er zitten naast de uitstand 3 snelheidsstanden op de Tristar VE-5930, waarvan enkel stand 2 en 3 voelbaar lucht verspreiden. Gelukkig valt wel het geluidsniveau mee: De Tristar VE-5930 produceert op zijn maximale capaciteit 49 decibel geluid, wat ook precies het gemiddelde is voor tafelventilatoren.

Design

70/100: De Tristar VE-5930 is een witte tafelventilator die voornamelijk bestaat uit plastiek. Onderaan is hij wel afgewerkt met antislipvoetjes maar zijn kleur en materiaal geven hem niet echt een degelijke uitstraling. Wat wel positief is, is dat de bedieningsknoppen op de voet zitten zodat je hier nog steeds aankan wanneer de ventilator draait. Er zit namelijk een 80° oscillatie op de Tristar VE-5930 om de ruimte beter te verkoelen.

Onderhoud

75/100: Doordat de Tristar VE-5930 voornamelijk uit plastiek bestaat is hij ook heel erg licht. Hij weegt maar 1,6 kg en heeft een diameter van 30 centimeter. De ventilatorkorf is makkelijk demonteerbaar zodat je de ventilatorbladen en de korf kan afstoffen, wat nodig is om stofophoping te voorkomen en het toestel goed te onderhouden.

Specificaties via tristar.eu:

  • Vermogen: 40 Watt
  • Gewicht: 1.6 kg
  • Geluidsniveau: 49 dB
  • Diameter: 30 cm
  • Aantal snelheden: 3

Verdict

De Tristar VE-5930 is een goedkopere tafelventilator en dat merk je duidelijk aan zijn vormgeving en gewicht. Hij ziet er een beetje saai uit en hoewel hij beschikt over een motor van 40 watt verkoelt hij niet erg krachtig. Hij is zeker niet de slechtste ventilator, maar er zijn ook krachtigere en vooral mooiere exemplaren verkrijgbaar.

6.6 Total Score

Luchtstroom
5.2
Design
7.0
Onderhoud
7.5
PROS
  • Fraai ontwerp
  • Demonteerbaar
CONS
  • Middelmatige luchtstroom
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled