Tristar KA 5037

€20,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Tristar KA-5037 - Ventilator kachel - Zwart - €20,00

De Tristar KA 5037 is een apparaat met een dubbele functie: enerzijds kan het verkoelen in de zomer en anderzijds is het ook een extra verwarming voor in de winter. Het is met andere woorden een 2-in-1 toestel dat je het hele jaar door gebruikt. Met zijn compacte vormgeving en handig geïntegreerd handvat verplaats je hem makkelijk of steek je hem op een klein plekje weg als je hem toch even niet nodig hebt. Het is een klein toestel dat zich voornamelijk richt op kleinschalig gebruik of gebruik in kleine ruimtes. De bedieningsknoppen zitten vooraan het toestel: 1 draaiknop voor de snelheid (keuze uit twee standen) en 1 draaiknop voor de temperatuur.

Wat zegt de consument

Tristar vermeldt duidelijk op zijn verpakking dat de Tristar KA 5037 zich richt op gebruik in kleine ruimtes maar ook in grotere ruimtes presteert het toestel nog vrij goed. Enkel qua geluid valt hij ontzettend tegen. Hij maakt heel veel lawaai en is absoluut niet geschikt om ’s nachts te gebruiken als ventilator in de slaapkamer. Gebruiksvriendelijk is de Tristar KA 5037 wel. De bediening ligt erg voor de hand, hij weegt weinig en je verplaatst hem makkelijk dankzij zijn geïntegreerde handvat.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

 • mediamarkt.be: 5/5 uit 1 reviews
 • Bol.com: 4.1/5 uit 52 reviews
 • Blokker.nl: 4.5/5 uit 2 reviews

Ons ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: luchtstroom, design en onderhoud.

Luchtstroom

100/100: Met een motor van 2000 watt kan je bijna niet anders dan presteren en dat doet de Tristar KA 5037 dus ook. Er zitten twee snelheidsstanden op het toestel en meerdere temperatuurstanden voor wanneer je hem als kachel gebruikt. In beide functies verspreidt het toestel de lucht erg sterk en constant. Helaas gaat de krachtige motor ook gepaard met een hoge decibelproductie. De Tristar KA 5037 maakt 65 decibel geluid, 17 decibel meer dan wat de gemiddelde tafelventilator produceert aan geluid.

Design

65/100: De Tristar KA 5037 heeft een eerder sobere uitvoering en is zeker geen opvallend item in het interieur. In tegenstelling tot de Tristar KA 5039 heeft de Tristar KA 5037 een zwarte vormgeving in plaats van wit, wat hem misschien toch een iets hippere uitstraling geeft. De Tristar KA 5037 beschikt niet over oscillatie of een afstandsbediening maar wel over een oververhitting beveiliging en een handig geïntegreerd handvat.

Onderhoud

65/100: Er zijn heel wat hoekjes en kantjes aan het rooster van de Tristar KA 5037 waardoor het vrij moeilijk is om al het stof weg te nemen uit het rooster. Het harnas rond de ventilator openen is niet aangeraden waardoor je dus eigenlijk altijd wel iets van stof in het toestel hebt. De Tristar KA 5037 is een compacte tafelventilator die slechts 0,9 kg weegt en slechts een diameter van 22 centimeter heeft.

Specificaties via bol.com:

 • Vermogen: 2000 Watt
 • Gewicht: 0.9 kg
 • Geluidsniveau: 65 dB
 • Diameter: 22 cm
 • Aantal snelheden: 2

Verdict

Dankzij de goede verhouding tussen de prijs en kwaliteit kunnen we concluderen dat de aankoop van een KA 5037 een goede keuze is. Hij is misschien eerder geschikt voor kleinere ruimtes en is beperkter in snelheden maar hij levert wel erg goede prestaties. Ook zijn compacte formaat, lichte gewicht en handig geïntegreerd handvat spreken in het voordeel van de Tristar KA 5037.

7.8 Total Score

Luchtstroom
10
Design
7.0
Onderhoud
6.5
PROS
 • Goedkoop
 • Krachtig
 • Compact
CONS
 • Simpel ontwerp
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled