Tristar Boxventilator VE5996

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Tristar boxventilator VE-5996 - Tafelventilator - Zwart/wit - €0,00

Heb jij ook genoeg van de snikhete zomers? Kies dan voor een Tristar Boxventilator VE5996, een vierkante ventilator met een diameter van 30 centimeter en krachtige 50 watt motor. De Tristar Boxventilator VE5996 is een ventilator die zowel op hoogte als op de grond gebruikt kan worden en beschikt over een handige timerfunctie. Zo kan je de ventilator instellen dat hij bijvoorbeeld ’s nachts zichzelf uitschakelt wanneer het buiten een beetje afgekoeld is.

Wat zegt de consument

Hij ziet er misschien een beetje goedkoop uit en zijn harnas en knoppen voelen ook een beetje fragiel aan, maar de Tristar Boxventilator VE5996 brengt wel de nodige verkoeling en dat zelfs al in de laagste stand. In totaal zitten er drie gebruiksstanden op, waarvan stand 1 en 2 de meest gebruikte zijn. Stand 2 is overdag ideaal om de woonkamer te verkoelen en stand 1 is perfect voor ’s nachts, zeker omdat het toestel zichzelf ’s nachts kan uitschakelen.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

 • Blokker.be: 4.3/5 uit 3 reviews
 • Bol.com: 4.5/5 uit 98 reviews
 • Obelink.nl: 4.7/5 uit 18 reviews

Ons ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: luchtstroom, design en onderhoud.

Luchtstroom

65/100: Deze vierkante ventilator van Tristar is uitgerust met een 50 watt motor en een meedraaiend luchtrooster die zorgen voor een koele luchtstroom doorheen de hele ruimte. De ventilator is vierkant en ondiep, waardoor je hem op de vloer maar ook op de vensterbank kan zetten. Dankzij de rubberen voetjes onder de ventilator maakt hij geen krassen en staat hij erg stevig. Met de bedieningsknoppen vooraan het apparaat wissel je snel tussen de drie snelheidsstanden. Qua geluid is hij ruim 10 decibel luidruchtiger dan de meeste tafelventilatoren. De Tristar Boxventilator VE5996 maakt in zijn hoogste stand 59,5 decibel geluid terwijl de gemiddelde tafelventilator maar 49 decibel geluid produceert.

Design

70/100: De Tristar Boxventilator VE5996 is een vierkante ventilator met een diameter van 30 centimeter en is uitgerust met rubberen antislipvoetjes onderaan het apparaat. Doordat hij vrij plat is, neemt hij weinig plaats in en kan je hem bijvoorbeeld op de vensterbank zetten. Qua kleur bestaat hij uit een combinatie van zwart en wit, sober en weinig bijzonder dus. Op de Tristar Boxventilator VE5996 zit een handige timerfunctie die het toestel na een gewenste tijd doet uitschakelen. Vooral voor ’s nachts is dit heel handig. Over oscillatie of een afstandsbediening beschikt deze ventilator niet.

Onderhoud

75/100: De Tristar Boxventilator VE5996 heeft 5 zwarte ventilatorbladen met een diameter van 30 centimeter in totaal. Het rooster vooraan en achteraan is verwijderbaar om het stof van de ventilatorbladen te nemen en het rooster kan onder de kraan schoongemaakt worden. Met een gewicht van 1,9 kg is de Tristar Boxventilator VE5996 ook erg licht en makkelijk verplaatsbaar.

Specificaties via tristar.eu:

 • Vermogen: 50 Watt
 • Gewicht: 1.9 kg
 • Geluidsniveau: 59.5 dB
 • Diameter: 30 cm
 • Aantal snelheden: 3

Verdict

De Tristar Boxventilator VE5996 levert prima prestaties ondanks het feit dat hij niet over oscillatie beschikt. Dankzij zijn platte vorm neemt hij weinig plaats in en berg je hem ook makkelijk op. Zijn uiterlijk heeft weinig bijzonders, maar meer kan je gezien de lage aankoopprijs eigenlijk niet verwachten.

7 Total Score

Luchtstroom
6.5
Design
7.0
Onderhoud
7.5
PROS
 • Stil
 • Goedkoop
 • Neemt weinig plek in beslag
CONS
 • Simpel design
 • Geen afstandsbediening
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score