Tristar AC 5477

€225,00 €279,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Tristar AC-5477 3-in-1 - Mobiele airco - €225,00
Price history
×
Price history for Tristar AC-5477 3-in-1 - Mobiele airco
Latest updates:
  • €225,00 - september 20, 2020
  • €234,98 - september 13, 2020
  • €279,00 - augustus 29, 2020
Since: augustus 29, 2020
  • Highest Price: €279,00 - augustus 29, 2020
  • Lowest Price: €225,00 - september 20, 2020

In je zoektocht naar een mobiele airco kom je vaak snel uit op modellen die vrij prijzig zijn. Vaak zijn deze modellen van de bekendere A-merken. Je kunt er dan vanuit gaan dat je goede kwaliteit voor je geld krijgt. Gelukkig zijn er ook wat minder vooraanstaande merken op de markt die voor een een goede prijs een prima, of basic, product kunnen leveren. Tristar is zo’n merk, en we zijn dan ook zeer benieuwd hoe dit model presteert in onze test.

Het apparaat

Dit apparaat is slechts geschikt voor ruimtes van tot en met 22 vierkante meter. Dit is niet zo’n grote ruimte. Dit is jammer voor mensen die op zoek zijn naar een wat een mobiele airco voor een grotere ruimte, maar als je een kleine ruimte moet verkoelen zou dit een prima optie kunnen zijn. Het apparaat ziet er basic uit, en is net als veel andere modellen gemaakt van wit kunststof.

Ons oordeel

We beoordelen luchtreinigers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.5/10)

Functies:

Dit model van Tristar kan koelen, en naast koelen ook drogen en ventileren. Dit model is dus erg eenvoudig, maar dit is ook te verwachten gezien het prijspunt.

App

Dit model heeft geen applicatie voor de smartphone, maar wel een afstandsbediening.

Overig

Je krijgt bij dit model een simpele raam afdichtingskit, deze zou moeten voldoen voor de meeste kieren.

Design (7.0/10)

Het apparaat was Tristar ziet er bijzonder basic uit, maar doet daardoor wel waar het goed voor is. Het apparaat is wat aan de grote kant, en we vragen ons waarom. De meeste grotere apparaten zijn dan ook nog aan de zware kant, maar dat is bij dit model niet het geval. Aan de bovenkant bevindt zich een simpele display met bedieningsopties.

Prestaties (7.0/10)

Oppervlakte

Dit model kan een oppervlakte verkoelen tot wel 22 vierkante meter. Het doet dat met een luchtverplaatsing van 320 kubieke meter per uur.

Koelvermogen

Dit apparaat heeft een koelvermogen van 7000 BTU.

Geluid

Deze Tristar produceert zo’n 65 dB aan geluid in de meeste standen, je zult dit zeker horen in de meeste gebruikersomgevingen.

Energielabel

Dit apparaat kun je energiezuinig noemen, met label A.

Specificaties via tristar.com:

  • 22m2 koeling oppervlak
  • BTU: 7000

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 7.5/10
  • Design: 7.0/10
  • Prestaties: 7.0/10

Ons eindoordeel

7.2/10 – Een prima keuze voor mensen die op zoek zijn naar een simpel en betaalbaar model om een kleine ruimte mee te kunnen koelen. Het koelvermogen is niet heel indrukwekkend, maar dat dit model ook kan ventileren en drogen is mooi meegenomen.

7.2 Total Score

Functionaliteit
7.5
Design
7.0
Prestaties
7.0
PROS
  • Betaalbaar
  • Koelen, ventileren, drogen
CONS
  • Laag koelvermogen
  • Klein oppervlakte
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled