Tristar AC-5474

€259,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Tristar AC-5474 3-in-1 - Mobiele airco - €259,00
Price history
×
Price history for Tristar AC-5474 3-in-1 - Mobiele airco
Latest updates:
  • €259,00 - september 13, 2020
  • €289,00 - augustus 25, 2020
Since: augustus 25, 2020
  • Highest Price: €289,00 - augustus 25, 2020
  • Lowest Price: €259,00 - september 13, 2020

In je zoektocht naar een mobiele airco kan het zomaar zijn dat je bijzonder veel duurdere modellen tegenkomt. Helemaal de modellen van de bekende A-merken zijn over het algemeen vrij prijzig. Gelukkig voor consumenten die wat minder willen besteden, zijn er ook een hoop modellen op de markt van minder bekende merken die iets prijsvriendelijker zijn. Tristar is zo’n merk.

Het apparaat

Dit apparaat is een basis mobiele airco met verschillende andere interessante mogelijkheden als drogen en ventileren. Dit model noemt zichzelf dan ook wel een 3-in-1 model. Potentieel zou dit dus een goede optie kunnen zijn. We kijken in deze test of dit apparaat met zijn lage prijspunt een alternatief is voor duurdere modellen van andere merken.

Ons oordeel

We beoordelen mobiele airco’s in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.0/10)

Functies:

Dit model van Tristar kan koelen, ventileren en drogen. Echter zien wij in onze test dat deze functies niet bijzonder goed presteren, dus lijkt 3-in-1 meer een marketingidee dan een daadwerkelijke toevoeging.

App

Dit model beschikt niet over een applicatie, maar wel over een afstandsbediening.

Design (7.0/10)

Dit model ziet er bijzonder basis uit, maar gezien zijn lage prijspunt is dit ook te verwachten. Net als bij veel andere goedkopere elektronische apparaten bestaat dit apparaat geheel uit wit plastic, wat er wat goedkoop uit ziet. Op de bovenkant van dit model bevindt zich een eenvoudig bedieningsschema.

Prestaties (7.0/10)

Oppervlakte

Met dit model kun je koelen tot 17 vierkante meter, een bijzonder klein oppervlakte, en zeker iets om rekening mee te houden voor de aanschaf van dit model.

Koelvermogen

In onze test hebben we nog niet zelden zo’n laag koelvermogen gezien. Voor dit model bedraagt deze 5000 BTU.

Geluid

Net zoals veel andere mobiele airco’s maakt dit apparaat zo’n 65 dB aan geluid.

Energielabel

Dit apparaat beschikt over energielabel A.

Specificaties via tristar.com:

  • 17m2 koeling oppervlak
  • BTU: 5000

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 7.0/10
  • Design: 7.0/10
  • Prestaties: 7.0/10

Ons eindoordeel

7.0/10 – Een prima mobiele airco voor kleine ruimtes. De specificaties van dit model spreken niet erg tot de verbeelding, en de prestaties doen dat ook niet. Dan wil niet zeggen dat dit model niet het overwegen waard is. Vanwege het lage prijspunt is model zeer interessant voor extra kamers als hobbykamers en slaapkamers. Dit apparaat reinigt niet heel krachtig, maar de prijs/kwaliteitverhouding is prima.

7 Total Score

Functionaliteit
7.0
Design
7.0
Prestaties
7.0
PROS
  • Betaalbaar
  • Licht
CONS
  • Koelvermogen
  • Oppervlakte
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled