Trendio Mobiele Mini

€29,99

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Mobiele Mini Luchtkoeler/ventilator - €29,99

Dit kleine apparaatje van Trendio valt in de categorie van persoonlijke aircoolers, en heet dan ook een mini luchtkoeler / ventilator. Met deze kleinere modellen kun je op een eenvoudige manier jezelf koelen of een bijzonder kleine ruimte ventileren.

Het apparaat

Dit model van Trendio heeft een waterreservoir van 0.4 liter, een bijzonder klein reservoir dus. Het apparaat is, bedoelt om op warme dagen verkoeling te kunnen bieden op plekken waar verkoeling gewenst is. Dit model kan gebruik maken van een USB poort, waardoor je moet dit model extra mobiel bent.

Ons oordeel

We beoordelen aircoolers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (5.8/10)

Functies:

Dit model heeft als voornaamste functie om te koelen, ventileert ook.

App

Dit apparaatje is zo klein dat een afstandbediening of een app niet noodzakelijk zijn.

Overig

Dit apparaat kan tot en met 8 uur koelen met een vol reservoir.

Design (6.1/10)

Dit kleine model ziet er niet bijzonder uit, en heeft een erg klein reservoir. Wel behoort dit model tot de lichtste aircoolers in onze test het model weegt nog geen 400 gram.

Luchtstroom (0.5/10)

Deze kleine air cooler heeft een wattage van 4 watt, dat is niet bijzonder veel en daarom komt dit model uit op een lage luchtstroom score. Het betekent wel dat dit model erg efficiënt werkt. De luchtstroom score wordt gebaseerd op de waardes van het wattage, die de kracht en de snelheid van dit model aangeven. De luchtstroomscore is erg laag, met 0.5.

Prestaties (7.0/10)

Oppervlakte

Dit apparaatje is niet bijzonder krachtig, en erg klein. Het ligt dan ook in de lijn van de verwachtingen dat dit model zo’n 3 tot 4 vierkante meter maximaal kan reinigen.

Geluid

Dit model maakt voor zo’n klein apparaatje nog redelijk veel geluid, met 25 dB.

Specificaties via de distributeur

  • 0.4 liter waterreservoir
  • 0.4 kilo

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 5.8/10
  • Design: 6.1/10
  • Luchtstroom: 0.5/10
  • Prestaties: 7.0/10

Ons eindoordeel

4.9/10 – Als je op zoek bent naar een klein air cooler die je met je mee kan nemen en met een USB-aansluiting kan bevestigen aan bijvoorbeeld een powerbank, dan heb je tegenwoordig bijzonder veel keuze. Dit model bevelen we niet aan, simpelweg omdat het niet erg krachtig is. Je kunt voor je geld krachtigere modellen kopen, die ook op een USB poort aan te sluiten zijn.

4.9 Total Score

Functionaliteit
5.8
Design
6.1
Prestaties
7.0
Luchtstroom
0.5
PROS
  • Compact
CONS
  • Koelt niet krachtig
  • Ventileert niet krachtig
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled