Tomado TMA7001W

€189,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Tomado TMA7001W - Mobiele airco - €189,00
Price history
×
Price history for Tomado TMA7001W - Mobiele airco
Latest updates:
  • €189,00 - juli 25, 2022
  • €169,00 - juli 18, 2022
Since: juli 18, 2022
  • Highest Price: €189,00 - juli 25, 2022
  • Lowest Price: €169,00 - juli 18, 2022

De Tomado TMA7001W is een krachtige en draagbare airco die u thuis helpt genieten van de perfecte temperatuur. Dankzij zijn solide kracht zorgt hij ervoor dat u bij warme temperaturen het koel genoeg blijft hebben.

Ons Tomado TMA7001W test rapport

Ons Tomado TMA7001W review is ingedeeld in enkele onderdelen. Fysiek kijken we naar het ontwerp en de bouwkwaliteit. Daarnaast hebben wij ook metingen gedaan om een beter beeld te vormen over de koeling- en geluidsprestatie van de mobiele airco. Op basis hiervan heeft de mobiele airco een score ontvangen voor verschillende aspecten van gebruik namelijk: Koeling,Geluid en Montage

Koeling

BTU (4.0/10)

Hoe krachtig een mobiele airco in staat is te koelen word uitgedrukt in BTU. Hoe hoger de BTU, des te krachtiger een mobiele airco. Op de doos heeft Tomado TMA7001W een BTU van 7000. Ons gemeten BTU voor de Tomado TMA7001Wis echter 5456.00. Ter referentie is het gemiddelde BTU van mobiele airco die wij hebben gemeten is tijdens ons onderzoek 8161.

Luchtstroom (4.5/10)

Luchtstroom geeft aan hoeveel kubieke meter een mobiele airco aan lucht kan verplaatsen in een ruimte. De score is afgeleid en opgebouwd op basis van de luchtwatt(W) van het toestel. Het is een belangrijke score die veel invloed heeft op hoe ver een mobiele airco verkoeling kan bieden, en is nauw verbonden met hoeveel ruimte een mobiele airco kan verkoelen.

Ruimte (4.0/10)

De ruimte score geeft weer hoeveel kubieke meter aan ruimte de mobiele airco in staat is te verkoelen. Des te hoger deze score, des te beter geschikt een mobiele airco is voor een grotere ruimte/woning. De score gaat uit op basis van een gemiddeld geïsoleerde ruimte. De Tomado TMA7001W is geschikt voor een ruimte of woning van 40.0 kubieke meter. Ter referentie is het gemiddelde ruimte waar een mobiele airco voor geschikt was in onze meting 59.8 kubieke meter..

Zuinigheid (7.0/10)

De zuinigheid van Tomado TMA7001W is gebaseerd op de EER (energie-efficiëntieverhouding) van de mobiele airco. De EER van Tomado TMA7001W is 2.7. De EER beschrijft het verwarm- en koelrendement van mobiele airco’s. Het geeft de verhouding aan van verwarming of koeling vergeleken met de hoeveelheid elektriciteit die nodig is om deze te genereren. Deze score is afgeleid op basis van deze wiskundige verhouding, namelijk Koelingvermogen(Watt)/Vermogen(Watt) in verhouding met het gemiddelde EER score (2.71) van alle geteste mobiele airco’s.

Geluid

De Tomado TMA7001W heeft een maximaal geluidsniveau van 63 decibels. Deze geluidssterkte is gemiddeld voor een mobiele airco. Gedurende de nachten kan dit voor sommigen niet aangenaam zijn.

Montage

De Tomado TMA7001W is een gebruiksvriendelijk apparaat die makkelijk te installeren is. Dankzij zijn kwaliteitsvolle wielen aan de onderkant kan je hem makkelijk verplaatsen naar de ruimte waar jij hem het liefst hebt. De mobiele airco werkt met een afvoerslang van circa 180 cm die naar buiten gaat, hierdoor voert hij de warme lucht weg uit het huis naar buiten. Het apparaat komt ook met een universele handleiding, 3 koppelstukken en een raamafdichtingskit.

Tomado TMA7001W Ervaring

Dit is een simpele, middelmatige en sterke mobiele airco voor mensen die op zoek zijn naar een simpel apparaat met afvoerslang.

De mobiele airco beschikt over een digitale timer waardoor u kan programmeren rond welk uur de mobiele airco automatisch tijdens de dag of nacht in-of uitschakelt.

De afstandsbediening maakt het makkelijk om de mobiele airco vanop een afstand te bedienen. De afstandsbediening beschikt over 3 modes, namelijk airconditioning, ventilatie en ontvochtiging.

Het nadeel van deze mobiele airco is dat hij volgens heel wat consumenten veel herrie maakt. Dit is vooral vervelend tijdens de nachten. Dit is echter normaal voor een mobiele airco.

Een ander nadeel is dat de meegeleverde raamafdichtingskit niet voor de meeste ramen geschikt is. Sommige consumenten vertellen ons dat deze enkel voor schuiframen handig zijn.

Een voordeel dan weer van deze mobiele airco is dat hij niet zwaar weegt. Hij heeft een gewicht van ongeveer 22.5 kilogram, waardoor het makkelijk is om hem te verplaatsen van ruimte tot ruimte.

5.6 Total Score

Koeling
4.6
Geluid
6.5
Montage
5.8
PROS
  • Prijs/kwaliteit
  • Licht
CONS
  • Koelvermogen
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score