Tomado TMA7001W

€198,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Tomado TMA7001W - Mobiele airco - €198,00
Price history
×
Price history for Tomado TMA7001W - Mobiele airco
Latest updates:
  • €198,00 - september 20, 2020
  • €229,00 - september 13, 2020
Since: september 13, 2020
  • Highest Price: €229,00 - september 13, 2020
  • Lowest Price: €198,00 - september 20, 2020

Wat direct opvalt bij dit model van Tomado is dat het bijzonder goedkoop is. Een goed geprijsd is altijd interessant voor onze test. Bij modellen die hoger geprijsd zijn kunnen we over het algemeen wel uitgaan van een bepaalde kwaliteitsstandaard. Bij goedkopere modellen zien we dat het verschil in kwaliteit over het algemeen groter is.

Het apparaat

Dit model van Tomado is geschikt om te koelen tot 24 vierkante meter, een vrij kleine ruimte in onze test. Het is tot op zekere hoogte multifunctioneel, want dit model heeft ook een vrij basis ontvochtiging- en ventilatiefunctie.

Ons oordeel

We beoordelen mobiele airco’s in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.0/10)

Functies:

Dit model van Tomado heeft naast de koelfunctie ook nog de mogelijkheid om tot op zekere hoogte te ontvochtigen en te ventileren. Prima functionaliteit.

App

Dit model beschikt niet over een applicatie, maar wel over een afstandsbediening.

Overig

Dit model is verrijdbaar.

Design (7.0/10)

Van een apparaat in deze prijsklasse mag je qua ontwerp niet al te veel verwachten. Dit apparaat ziet er dan ook behoorlijk goedkoop uit. Het glanzende witte plastic is nergens echt fraai vormgegeven, maar invloed op de functionaliteit zal dit niet hebben. Dit model weegt 22 kilo, en is daarmee wel redelijk licht van gewicht.

Prestaties (6.8/10)

Oppervlakte

Dit model is ontworpen om te koelen tot wel 24 vierkante meter. Een prima oppervlakte voor de prijscategorie.

Koelvermogen

Het koelvermogen van dit model is bijzonder laag, met maar 7000 BTU. We adviseren dit model alleen te gebruiken voor de kleinste ruimtes.

Geluid

Dit apparaat maakt net wat minder geluid dan gemiddeld, met 63 dB.

Energielabel

Dit model van Tomado beschikt over energielabel A.

Specificaties via tomado.com:

  • 24m2 koeling oppervlak
  • BTU: 7000

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 7.0/10
  • Design: 7.0/10
  • Prestaties: 6.8/10

Ons eindoordeel

6.9/10 – Een prima apparaat voor een lage prijs. Als je een kleine ruimte hebt en je wil deze ruimte toch goed koud houden, kun je dit model zeker overwegen. Het koelt niet op de meest krachtige manier, maar biedt voor zijn lage prijs wel een bijzonder goede functionaliteit, omdat het naast koelen, ook kan ontvochtigen en ventileren. Voor wat grotere ruimtes adviseren we even verder te zoeken, maar zoek je een apparaat voor een ruimte van onder de 20 vierkante meter, dan is dit model zeker het overwegen waard.

6.9 Total Score

Functionaliteit
7.0
Design
7.0
Prestaties
6.8
PROS
  • Prijs/kwaliteit
  • Licht
CONS
  • Koelvermogen
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled