Teesa TSA8041

€25,10

Best deal at: amazon.nlamazon.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Teesa TSA8041 - €25,10
Price history
×
Price history for Teesa TSA8041
Latest updates:
  • €25,10 - september 14, 2020
  • €40,55 - augustus 27, 2020
Since: augustus 27, 2020
  • Highest Price: €40,55 - augustus 27, 2020
  • Lowest Price: €25,10 - september 14, 2020

Binnen de aircoolers zien we een tweedeling tussen verschillende modellen: modellen die bedoelt zijn om een hele ruimte mee te koelen, en modellen die bedoelt zijn voor een wat kleinere omgeving, of persoonlijk gebruik. Dit model van Teesa is, bedoelt voor kleine ruimtes en persoonlijk gebruik. Het apparaat is klein, maar is ook uitgerust met een aantal LED lampjes om wat extra sfeer in ruimtes te kunnen brengen.

Het apparaat

Dit apparaat heeft een kleine inhoud, je kunt in dit model een halve liter kwijt. Dit model is bedoeld voor kleine ruimtes, bijvoorbeeld kantoorruimtes zonder airco. Het model is een kubusvormig model, dat voornamelijk opgebouwd is uit wit plastic, hetgeen wat goedkoop aanvoelt.

Ons oordeel

We beoordelen aircoolers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteit verhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (6.4/10)

Functies:

Dit model kan zorgen voor verkoeling, luchtbevochtiging en luchtreiniging. Het is dus in een 3-in-1 apparaat, hoewel deze extra functies niet veel om het lijf hebben.

App

Dit apparaatje is zo klein dat je een afstandsbediening of app niet nodig hebt. Deze worden dan ook niet meegeleverd.

Overig

Dit model is in te stellen op 3 snelheden.

Design (7.0/10)

Het apparaat heeft een ontwerp dat wellicht niet heel functioneel is, maar wel erg licht is. Een nadeel is wel dat er wel erg weinig ruimte is voor het waterreservoir, welke maar een halve liter bedraagt. Dit model kan ingesteld worden op een aantal verschillende kleuren door de ingebouwde LED lampjes.

Luchtstroom (1.0/10)

Dit model air cooler beschikt over een wattage van 8 watt. Niet bijzonder veel, maar het betekent wel dat het model erg efficiënt te werk gaat. Het wattage van een apparaat is belangrijk om de kracht van het apparaat te kunnen bepalen, ook de snelheid van zo’n model wordt bepaald door het wattage, net als de luchtstroom score. Die is voor dit model 1.

Prestaties (6.6/10)

Oppervlakte

Je kan van dit kleine apparaatje niet verwachten dat deze een hele ruimte kan koelen. Tot en met 4 vierkante meter zul je met dit model wat effect bereiken, en daar boven zeker niet.

Geluid

Dit model opereert bijna geruisloos.

Specificaties via domo-electro.be:

  • 0.5 liter waterreservoir
  • LED lampjes

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 6.4/10
  • Design: 7.0/10
  • Luchtstroom: 1.0/10
  • Prestaties: 6.6/10

Ons eindoordeel

5.3/10 – Dit apparaat is een handig apparaatje voor persoonlijk gebruik. Het is licht, maar mist wel wat ruimte om wat meer water in kwijt te kunnen. Als je dit model op je bureau zet, zul je er zelf waarschijnlijk wat aan hebben, maar je kan niet verwachten dat dit apparaat (een kleine) ruimte van verkoelen. Met andere woorden: een interessant model voor op je bureau, op je nachtkastje of in de caravan, maar niet voor serieuze verkoeling.

5.3 Total Score

Functionaliteit
6.4
Design
7.0
Luchtstroom
1.0
Prestaties
6.6
PROS
  • Licht en compact
  • 0.5 liter
CONS
  • Niet krachtig
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled