Swirl mini luchtkoeler

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Swirl mini luchtkoeler - usb oplaadbaar - €0,00

Mobiele aircoolers zijn er in vele soorten en maten, en daarbij rekenen we ook de mobiele aircoolers van het kleinste soort. De Swirl miniluchtkoeler is buitengewoon compact en draagbaar, wat het model interessant maakt voor diegenen die behoefte hebben aan koeling op persoonlijk niveau. In tegenstelling tot de meeste modellen in onze test kan dit model volledig werken zonder de voorziening van netstroom, maar met een oplaadbare batterij, te gebruiken, met USB.

Het apparaat

Al zou je het op het eerste gezicht wellicht niet verwachten, dit model beschikt over een 1 liter waterreservoir. Het apparaat koelt dan door de verdamping van water. Omdat dit model met USB op te laden is en daarna vrij te plaatsen is, kun je dit apparaatje overal kwijt waar je bent, door het simpelweg met je mee te nemen: van de keuken tot de werkkamer, tot de slaapkamer.

Ons oordeel

We beoordelen aircoolers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een belangrijke plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs-kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.0/10)

Functies:

Dit model kan koelen door de ventilering en verdamping van koud water.

App

Dit apparaatje is zo klein dat een afstandsbediening of applicatie niet nodig zijn. Deze worden dan ook niet bij dit apparaat geleverd.

Overig

Dit model heeft drie verschillende standen.

Design (7.0/10)

Met 500 gram behoort dit model tot de lichtste aircoolers uit onze test. Het apparaat is daarmee tot wel 30 keer lichter dan andere apparaten in onze test, een interessant gegeven. Dit model heeft ondanks zijn lage gewicht ruimte voor een waterreservoir van 1 liter en beschikt over een ingebouwde led-lamp. Het bedieningsschema is eenvoudig, zonder al te veel mogelijkheden.

Prestaties (6.2/10)

Oppervlakte

Met een apparaatje als dit kun je maximaal een ruimte van zo’n 4 tot 5 vierkante meter wat verkoelen. Dit is dan ook niet het bedoelde gebruik. Richt het apparaat op je persoon op het moment dat jet deze gebruikt.

Geluid

Dit model werkt bijna geruisloos.

Luchtstroom (8.4/10)

Het wattage van dit model is 72 watt, een prima wattage voor zo’n klein model in onze test. Het wattage is belangrijk om te weten, omdat het voor een groot deel bepaalt hoe krachtig een model de lucht kan verplaatsten en ventileren. Dit model komt met 72 watt tot een luchtstroom score van 8.4.

Specificaties via de distributeur:

  • 1 liter waterreservoir
  • USB oplaadbaar

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 7.0/10
  • Design: 7.0/10
  • Luchtstroom: 8.4/10
  • Prestaties: 6.2/10

Ons eindoordeel

7.2/10 – Een handig klein apparaatje dat je overal mee naar toe kan nemen. Omdat het apparaat met USB oplaadbaar is, kun je het zelfs gebruiken in de auto, bij je picknick, of terwijl je op de trein wacht. Een handige functionaliteit voor matige koeling. Een leuke bijkomstigheid van een handig klein product dat ook nog eens als nachtlampje te gebruiken is.

7.2 Total Score

Functionaliteit
7.0
Design
7.0
Luchtstroom
8.4
Prestaties
6.2
PROS
  • Licht
  • USB oplaadbaar
CONS
  • Niet effectief
  • Alleen voor persoonlijk gebruik
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score