Stadler Form Charly Little

€122,77

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Stadler Form | Charly ‘Little’ ventilator - €122,77
Price history
×
Price history for Stadler Form | Charly ‘Little’ ventilator
Latest updates:
  • €122,77 - november 21, 2020
  • €121,56 - november 12, 2020
  • €120,65 - november 4, 2020
  • €120,17 - oktober 28, 2020
Since: oktober 28, 2020
  • Highest Price: €122,77 - november 21, 2020
  • Lowest Price: €120,17 - oktober 28, 2020

De Stadler Form Charly Little is het kleine broertje van de Charly Floor maar hij moet zeker niet onderdoen qua prestaties. Net zoals de vloerventilator is de motor van de Stadler Form Charly Little gebaseerd op de motor van een vliegtuig en is hij in staat 3300 m³ lucht per uur te genereren. De ventilatorbladen hebben een diameter van 35 centimeter en maken in de hoogste stand 1020 omwentelingen per uur. De ventilator is bovendien draaibaar waardoor je een optimale luchtverplaatsing bekomt in de gehele ruimte.

Wat zegt de consument

De Stadler Form Charly Little is een tafelventilator van Zwitserse makkelij en dat voel en zie je duidelijk. Het design is erg strak en modern en ook qua prestaties doet hij het prima. Zelfs in de laagste stand verplaatst hij voldoende lucht, wat maar goed is want in de hogere standen maakt hij vrij veel lawaai. Vooral de hoge geluidsproductie in de hoogste stand is een tegenvaller voor deze Stadler Form Charly Little tafelventilator, zeker omdat je er toch veel geld voor betaalt.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

  • coolblue.be: 8.7/10 uit 10 reviews
  • Bol.com: 4.6/5 uit 9 reviews
  • Consumentenbond: 2.9/5 uit 6 reviews

Ons ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: luchtstroom, design en onderhoud.

Luchtstroom

43/100: De motor van de Stadler Form Charly Little heeft een vermogen van 33 watt, wat iets lager is dan het gemiddelde vermogen van tafelventilatoren. Per uur kan hij maar liefst 3300 m³ lucht verspreiden in de hoogste stand. Op het toestel zitten naast de uitstand drie snelheidsstanden en hiervan is stand 2 de meest praktische. In deze stand heb je namelijk een aangename luchtverplaatsing en weinig lawaai. In de hoogste stand maakt de Stadler Form Charly Little namelijk 56 decibel geluid, 7 decibel meer dan wat de gemiddelde tafelventilator produceert.

Design

70/100: De Stadler Form Charly Little is een degelijke tafelventilator van Zwitserse makkelij en bestaat uit roestvrij staal, wat hem zijn strakke design geeft. Hij beschikt ook over oscillatie om de koele lucht nog beter over de ruimte te kunnen verspreiden. Over een afstandsbediening beschikt hij niet, de bediening verloopt dus via het toestel zelf.

Onderhoud

75/100: De Stadler Form Charly Little is een tafelventilator uit de duurdere klasse dus verzorg hem goed! De ventilator bestaat volledig uit roestvrij staal en kan met een droge doek of plumeau schoongemaakt worden. Ook de ventilatorbladen zelf vragen een regelmatig onderhoud. Hiervoor moet je het harnas rondom openmaken via het klikmechanisme. De ventilator heeft een diameter van 35 centimeter en weegt 3.5 kg.

Specificaties via stadlerform.com:

  • Vermogen: 33 Watt
  • Gewicht: 3.5 kg
  • Geluidsniveau: 56 dB
  • Diameter: 35 cm
  • Aantal snelheden: 3

Verdict

Hoewel de Stadler Form Charly Little tot de duurdere categorie tafelventilatoren behoort, is hij niet echt beter dan een goedkoper toestel. Hij presteert goed ten opzichte van zijn wattage en verspreidt de lucht erg goed dankzij zijn oscillatie maar hij maakt ook erg veel lawaai in zijn hoogste stand. Wanneer de ruimte groter is dan 50m² heeft hij het duidelijk een pak moeilijker om de ruimte te verkoelen. Zijn design is wel opvallend strak en mooi dus als je op zoek bent naar een mooie ventilator is de Stadler Form Charly Little misschien wel je ding.

6.3 Total Score

Luchtstroom
4.3
Design
7.0
Onderhoud
7.5
PROS
  • Prima voor kleine ruimtes
  • Compact
CONS
  • Prijzig
  • Geen afstandsbediening
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled