Stille
Solis Easy Breezy 757

Solis Easy Breezy 757

€129,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Solis Easy Breezy 757 Torenventilator - Wit - €129,00

De Solis Easy Breezy 757 is een torenventilator met een strak, wit/zwart design dat niet verkeerd zal staan in jouw kamer. Als je op hete dagen wat respijt zoekt in de vorm van een koele wind en geen dienaren met palmbladeren hebt om daarmee te helpen, is de Solis Easy Breezy is een goed alternatief!

De Solis Easy Breezy 757 heeft een oscillatie functie die zorgt voor een draaiing van ongeveer 70°. De meeste ventilatoren hebben juist een draaiing van 180°. Een oscillatie functie zorgt voor een goede luchtverdeling in een kamer, door oscilleren wordt de warme of frisse lucht verspreid door de kamer. De functie zorgt ervoor dat de bladen van een ventilator voortdurend van rechts naar links bewegen als de ventilator aan staat, wat de lucht beter verspreid. Als dit oscilleren niet gebeurt, blijft de frisse lucht vaak op maar op een paar specifieke plekken.

De Easy Breezy 757 komt met een ‘ultradunne’ infrarood-afstandsbediening die werkt op een CR2023 batterij die standaard met de ventilator wordt geleverd.
Ook wordt de ventilator standaard geleverd met een timerfunctie die makkelijk in te stellen is op de afstandsbediening. Met deze functie kan je instellen na hoe lang de ventilator uit gaat.

De ventilator in het algemeen

De Easy Breezy 757 heeft 3 snelheden waarop de ventilator draait. Elke stand zorgt voor meer snelheid van de ventilator en dus ook meer lucht, omdat met meer snelheid meer lucht wordt verplaatst.
Maar, dit zorgt ook voor meer geluidsoverlast. Sommige mensen ondervinden dat de Easy Breezy 757 wel erg luid kan zijn soms. Op de laagste stand valt het wel mee maar op hogere standen ergeren sommige mensen zich er wel aan, dus hou hier rekening mee als u voor deze ventilator kijkt. De ventilator heeft een geluidsniveau van gemiddeld 44,8 dB(A).

De Easy Breezy 757 heeft 3 functionerings standen, dit zijn Normaal, Natuurlijk en Slaapmodus. Elke stand zorgt ervoor dat de ventilator anders werkt.

Verdere informatie

De Easy Breezy 757 heeft een vermogen van 50 Watt. Dit vermogen heeft dan weer invloed op snelheid en functioneren van de ventilator. Hoe hoger, hoe meer kracht – maar ook hoe meer de ventilator qua elektriciteit verbruikt.

Als voorbeeld: een ventilator van 50 Watt verplaatst meer lucht dan een ventilator van 30 Watt. Hoewel er altijd een vraag blijft hoe hoog het rendement is van de ventilator, ofwel hoeveel van het vermogen daadwerkelijk gebruikt wordt. Dit verschil in rendement is echter minuscuul per fabrikant. 50 Watt is een vrij gering elektriciteitsverbruik.

De Easy Breezy 757 weegt 4,5 kg en is dus relatief licht om op te tillen en rond het huis te vervoeren. De ventilator installeren en verplaatsen wordt dus geen groot probleem!

De ventilator heeft een snoer van 165 cm en heeft dus redelijk ver bereik. Het snoer is makkelijk op te bergen.

Conclusie

De Easy Breezy 757 is een krachtige maar relatief stille ventilator die door zijn torenmodel weinig plaats inneemt. Deze ventilator is geschikt voor in de woonkamer of kantoor vanwege zijn ontwerp en vormgeving. Het is minder aan te raden de Easy Breezy 757 in een slaapkamer neer te zetten omdat het een display heeft die voor sommige mensen net wat te fel is, waardoor het je slaap zou kunnen hinderen.

8.4 Total Score
1 reviews

8.4Expert Score
Luchtstroom
9.7
Design
7.5
Onderhoud
8
8.6User's score
Luchtstroom
9
Design
8
Onderhoud
9
PROS
 • Als beste uit onze test gekomen
 • Goede luchtstroom
 • Gemakkelijk schoon te maken
CONS
 • Prijsklasse: Midden
Add your review  |  Read reviews and comments

1 Comment
 1. 4.3
  Luchtstroom
  90
  Design
  80
  Onderhoud
  90

  De Solis Easy Breezy 757 bevalt me zeer! Bij het zacht blazen is die ook nog een redelijk stil.

  + PROS: Stilste in zijn soort Veel opties Kan zacht blazen
  Helpful(0) Unhelpful(0)You have already voted this

Leave a reply

Your total score