Sencor MT1411C

€649,00

Best deal at: coolblue.nlcoolblue.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Sencor MT1411C - €649,00

Een mobiele airco is over het algemeen een redelijke investering, en modellen die bedoeld zijn om een grotere ruimte mee te kunnen koelen zijn dit helemaal. Dit model van Sencor speelt hier slim op in door een grote ruimte te kunnen koelen voor een relatief lage prijs. Of de andere onderdelen van dit model ook voldoen lees je in onze test van deze Sencor MT1411C.

Het apparaat

Dit apparaat van Sencor kan maar liefst 38 vierkante meter koelen, een bijzonder goede prestatie, de meeste mobiele airco’s kunnen een ruimte van 34 vierkante meter of kleiner aan. Het maakt dit model direct interessant voor een grotere groep consumenten die op zoek zijn naar een model voor een wat grotere ruimte.

Ons oordeel

We beoordelen mobiele airco’s in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een belangrijke plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs-kwaliteitsverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (8.0/10)

Functies:

Dit model kan koelen, heeft een thermostaat, en heeft een nachtmodus.

App

Je kan dit apparaat niet bedienen met een app, maar wel met een afstandsbediening. Die krijg je bij dit model standaard geleverd.

Overig

Bij dit model van Sencor krijg je een raam afdichtingskit standaard meegeleverd.

Design (7.5/10)

Dit model van Sencor is bijzonder eenvoudig vormgegeven, dit is te verwachten, door de prijs/kwaliteit insteek van dit model. Het apparaat weegt wat veel, met 35 kilo, maar is wel verrijdbaar. Boven op het apparaat bevindt zich een eenvoudig te bedienen bedieningsschema.

Prestaties (9.0/10)

Oppervlakte

Je kan met dit apparaat 38 vierkante meter koelen, een bijzonder groot oppervlakte voor een mobiele airconditioning. Het doet dit met een luchtverplaatsing van 360 kubieke meter per uur, een prima score.

Koelvermogen

Dit model heeft een bijzonder goed koelvermogen, met een score van 13307 BTU. Indrukwekkend.

Geluid

De meeste apparaten maken zo’n 65 dB aan geluid, en dat geldt ook voor dit model.

Energielabel

Het apparaat is energiezuinig, en beschikt over energielabel A.

Specificaties via sencor.com:

  • 38m2 koeling oppervlak
  • BTU: 13307

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 8.0/10
  • Design: 7.5/10
  • Prestaties: 9.0/10

Ons eindoordeel

8.1/10 – Een bijzonder goede mobiele airco. Het apparaat heeft een concurrerend prijspunt en steekt op twee vlakken wat boven de concurrentie uit: koelvermogen en koelings-oppervlakte. Heb je een middelgrote of grote ruimte te koelen, dan is dit model een goede keuze die we van harte aanraden. Het enige echte minpunt aan dit apparaat dat we hebben gevonden is dat dit apparaat met 35 kilo wat aan de zware kant is.

8.2 Total Score

Functionaliteit
8.0
Design
7.5
Prestaties
9.0
PROS
  • Koelvermogen
  • Koeling-oppervlakte
CONS
  • Zwaar
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score