Prem-l-air Vloerventilator Industrial

€52,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Perel - Vloerventilator - Metaal - €52,00
Price history
×
Price history for Perel - Vloerventilator - Metaal
Latest updates:
 • €52,00 - mei 13, 2021
 • €54,95 - april 13, 2021
Since: april 13, 2021
 • Highest Price: €54,95 - april 13, 2021
 • Lowest Price: €52,00 - mei 13, 2021

Last van de hitte op warme zomerdagen? Dat is voorgoed voorbij dankzij deze Prem-l-air Vloerventilator Industrial. Deze ventilator heeft het allemaal: hij is groot, mooi en het belangrijkste van al, hij heeft een heel sterke kracht. De motor die op deze vloerventilator zit is een 100 watt motor, die het toestel in staat stelt om grote en krachtige hoeveelheden lucht door de kamer te sturen. Met het resultaat dat je op geen tijd een heerlijke frisse kamer bekomt en niet lang lijdt onder de hitte.

Wat zegt de consument

Heel tevreden met de aankoop van deze vloerventilator! We hebben bewust gekozen voor een grote ventilator om zo de ruimte te verkoelen op korte tijd en dat is precies wat deze ventilator doet. We verkiezen deze vloerventilator zelfs boven een gewone statiefventilator. Net zoals bij de meeste ventilatoren zitten er 3 snelheidsstanden op: handig en duidelijk, meer heb je ook niet nodig. Qua ontwerp ziet hij er wat betreft vormgeving uit zoals de meeste vloerventilatoren, maar zijn verchroomde kleur geeft hem toch dat tikkeltje meer.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

 • Bol.com: 4.3/5 uit 9 reviews
 • Consumentenbond: 4.6/5 uit 524 reviews

Ons ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: luchtstroom, design en onderhoud.

Luchtstroom

95/100: Met een 100 watt motor kan je bijna niet anders dan krachtige windsnelheden maken en dat is ook precies wat de Prem-l-air Vloerventilator Industrial doet. Zo hard zelfs dat het in de hogere snelheidsstanden soms onaangenaam aanvoelt. Er zitten 3 snelheidsstanden op de ventilator waarbij stand 1 en 2 de meest gangbare zijn. Ook wat betreft geluid zijn dit de meest aangename standen. Op volle capaciteit produceert deze ventilator namelijk 65 decibel geluid, 8 decibel meer dan de gemiddelde vloerventilator.

Design

70/100: Gezien de sterke luchtstroom en het feit dat het niet door iedereen als prettig ervaren wordt om koude lucht direct op je te voelen, is een oscillerende ventilator heel erg handig. Draaien doet de ventilator helaas niet, maar het ventilatorhoofd is wel 120° kantelbaar zodat je hem bijvoorbeeld naar het plafond kan laten blazen. De vormgeving van deze vloerventilator is vrij standaard maar toch modern: de Prem-l-air Vloerventilator Industrial is een metalen ventilator met gegalvaniseerde verchroomde afwerking. Verder beschikt deze ventilator over geen extra functionaliteiten of accessoires.

Onderhoud

75/100: Bij deze verchroomde ventilator is het de bedoeling dat hij altijd mooi glanst en straalt. Gelukkig maak je met behulp van een plumeau of droge doek de voet van de ventilator en de metalen bladen in een sneltempo schoon. Het best doe je dit regelmatig om stofopstapeling te voorkomen. Met een diameter van 45 centimeter behoort deze ventilator tot de grotere categorie vloerventilatoren en met 6 kg ook tot een van de zwaarste vloerventilatoren.

Specificaties via Bol.com:

 • Vermogen: 100 Watt
 • Gewicht: 6 kg
 • Geluidsniveau: 65.4 dB
 • Diameter: 45 cm
 • Aantal snelheden: 3

Verdict

Stevig, mooi, krachtig en scherp geprijsd, dat zijn de 4 sleutelwoorden om de Prem-l-air Vloerventilator Industrial kort en krachtig te omschrijven. Hij is groot en verkoelt in een sneltempo de ruimte. Twee kleine puntjes van kritiek zijn dat hij met 6 kg vrij zwaar is en dat hij in de hoogste snelheidsstand vrij veel lawaai maakt. Maar anderzijds heb je deze hoogste snelheidsstand weinig nodig aangezien hij in stand 1 en 2 al heel krachtig blaast.

8 Total Score

Luchtstroom
9.5
Design
7.0
Onderhoud
7.5
PROS
 • Krachtige luchtstroom
 • Doet zijn werk uitstekend
 • Goedkoop
CONS
 • Simpel ontwerp
 • Geen afstandsbediening
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score