Philips AC2887

€259,00 €349,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Philips AC2887/10 - Luchtreiniger met HEPA- en koolstoffilter - €259,00
Price history
×
Price history for Philips AC2887/10 - Luchtreiniger met HEPA- en koolstoffilter
Latest updates:
  • €259,00 - september 21, 2020
  • €295,79 - september 12, 2020
Since: september 12, 2020
  • Highest Price: €295,79 - september 12, 2020
  • Lowest Price: €259,00 - september 21, 2020
Geschikt voor:
  • Allergie of hooikoorts JA
  • Astma JA
  • Luchtverontreiniging JA
  • Geur (keuken) NEE

De AC2889 past in een traditie van luchtreinigers van Philips voor kleine tot middelgrote ruimtes. Dit model reinigt ruimtes tot en met 67 vierkante meter, hou hier rekening aan bij het overwegen van je aankoop.

Het apparaat

Dit apparaat is een slimme luchtreiniger, dat wil zeggen dat je deze met een app kan besturen. Dit apparaat maakt gebruik van de gangbare HEPA- en koolstoffilters, waarmee je een grote hoeveelheid viezigheid uit de lucht kan filteren. Philips maakt voor dit model gebruik van zijn Aerasense 2.5 sensor, die nauwkeurig kan meten hoe goed de luchtkwaliteit is. Daarnaast heeft het model een aantal automatische modi.

Ons oordeel

We beoordelen luchtreinigers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.3/10)

Filters

Een voor-, HEPA- en koolstoffilter. Deze luchtreiniger beschikt niet over een geurfilter en is dus niet zo geschikt voor in de keuken. HEPA filters moeten in dit model ongeveer om het jaar vervangen worden.

App

De Air Matters app van Philips is een simpele maar doeltreffende app om de luchtkwaliteit te monitoren en verschillende programma’s te bedienen. Een voordeel ten opzichte van een aantal andere modellen in onze test in hetzelfde segment.

Overig

De AeraSense technologie kan zelfstandig luchtkwaliteit meten en daar de werking van het apparaat op aanpassen. Daarnaast beschikt dit model over verschillende programma’s: een pollenprogramma, een nachtmodus en een kinderslot.

Design (7.5/10)

Met net iets minder dan 8 kilo is dit apparaat een gemiddeld groot apparaat in onze test. In een grote kamer of middelgrote ruimte zal dit model niet zo opvallen. Het is gemaakt van wit plastic en beschikt over een display aan de voorkant die indicaties kan geven over de luchtkwaliteit. Daarnaast bevindt zich een bedieningspaneel aan de bovenkant als je de luchtreiniger wil gebruiken zonder app. Het display LED geeft behoorlijk wat licht.

Prestaties (7.4/10)

Oppervlakte

67 vierkante meter kan dit model maximaal reinigen, een prima score voor zo’n relatief compact apparaat. Het beschikt over een Clean Air Delivery Rate van 333 kubieke meter per uur, een prima score waarmee een kamer van 20 vierkante meter in zo’n 7 minuten van schone lucht kan worden voorzien.

Geluid

Niet het stilste model van Philips, maar de verschillend zijn te verwaarlozen. 35 dB zul je horen als je er op let, maar een kniesoor die daarop let.

Specificaties via philips.nl:

  • 67m2 reiniging oppervlak
  • Aerasense technologie

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 7.3/10
  • Design: 7.5/10
  • Prestaties: 7.4/10

Ons eindoordeel

7.4/10 – Er zullen veel woonkamers, slaapkamers of zelfs kleine winkels zijn die deze luchtreiniger kunnen overwegen. We kijken ook altijd naar de prijs/kwaliteitverhouding en die is prima. De luchtreiniger werkt goed met de Air Matters app van Philips. Daarnaast heeft dit model een neutraal uiterlijk dat niet erg zal opvallen. Een doeltreffende keuze in het middensegment.

7.3 Total Score

Functionaliteit
7.0
Design
7.5
Prestaties
7.4
PROS
  • Connectiviteit met app
  • Goede CADR: 333
CONS
  • Geen geurfilter
  • Niet het stilste model
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled