Philips AC2729

€329,00 €399,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Philips AC2729/10 - Luchtreiniger & Luchtbevochtiger - Combi - €329,00
Price history
×
Price history for Philips AC2729/10 - Luchtreiniger & Luchtbevochtiger - Combi
Latest updates:
  • €329,00 - september 12, 2020
  • €363,00 - augustus 23, 2020
Since: augustus 23, 2020
  • Highest Price: €363,00 - augustus 23, 2020
  • Lowest Price: €329,00 - september 12, 2020
Geschikt voor:
  • Allergie of hooikoorts JA
  • Astma JA
  • Luchtverontreiniging JA
  • Geur (keuken) NEE
Zoek je naar een iets minder dan gemiddeld geprijsd apparaat van Philips, en heb je naast luchtreiniging ook luchtbevochtiging? Dit model van Philips biedt beiden, en is ook nog eens geschikt voor ruimtes tot en met 50 vierkante meter. Een behoorlijk oppervlakte, zeker als je de prijs in gedachten neemt.

Het apparaat

Dit apparaat is een van de minst opvallende modellen van Philips. Dit komt onder anderen omdat het model niet enorm groot en zwaar is. Zet het in de hoek, en je kijkt er gemakkelijk overheen. Het apparaat richt zich dan ook op op kleinere ruimtes, en biedt een aantal van de standaardfuncties die Philips vaker op zijn luchtreinigers heeft.

Ons oordeel

We beoordelen luchtreinigers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.7/10)

Filters

Dit model beschikt over zowel een HEPA-, een koolstof- als een voorfilter. Philips noemt de combinatie van deze filters VitaShield, iets wat we ook regelmatig in hun andere modellen terugvinden. Een ionisatiefunctie ontbreekt.

App

Dit model communiceert met de Clean Home+ app, een simpele app waarmee u de luchtkwaliteit binnen- en buitenshuis kunt inzien, en aanpassen. Daarnaast is onder anderen de staat van de filter te checken.

Overig

Naast de filters en de app heeft dit model nog wat andere handige functies. Een pollenprogramma is aanwezig, evenals een nachtmodus en een luchtkwaliteitssensor. Dit model is een 2-in-1 luchtreiniger, het kan ook de lucht bevochtigen. Een hoop functionaliteit dus voor een relatief klein apparaat in deze prijsklasse.
Daarnaast moet opgemerkt worden dat dit model zeer energiezuinig werkt, met minder dan 1 kWh per dag.

Design (7.0/10)

Een neutraal design. Als een luchtreiniger niet enorm stijlvol is, zien we liever dat het ontwerp op de vlakte blijft om niet als te veel op te vallen. Dat is bij dit model gelukkig gebeurd. Aan de voorkant van de luchtreiniger bevindt zich een simpele display waarvan je informatie over de luchtkwaliteit of de stand van het apparaat kan aflezen.

Prestaties (7.5/10)

Oppervlakte

Met 50 vierkante meter valt deze luchtreiniger in het middensegment. Een prima oppervlakte voor het prijssegment. Daarnaast kijken we naar de CADR, die bedraagt voor dit model 250 kubieke meter. Wederom een prima score voor dit apparaat.

Geluid

Met 28 db is dit apparaat vrij stil te noemen. Het is niet het allerstiltste apparaat, maar het geluid zal niet te veel opvallen.

Specificaties via philips.nl:

  • 50m2 reiniging oppervlak
  • CADR: 250 m3

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 7.7/10
  • Design: 7.0/10
  • Prestaties: 7.5/10

Ons eindoordeel

7.4/10 – Voor zijn prijs biedt dit model zeer veel functionaliteit. Ook het design is prima in orde en is het apparaat vrij stil. Ook is heeft dit model een luchtbevochtigingsfunctie, iets wat voor sommige mensen zeer interessant zal zijn.
Deze luchtreiniger is daarnaast ook nog eens onopvallend, zuinig en beschikt over een app.
Een prima keuze voor kleine tot middelgrote ruimtes.

7.4 Total Score

Functionaliteit
7.7
Design
7.0
Prestaties
7.5
PROS
  • Design
  • 2-in-1: luchtreiniger en luchtbevochtiger
  • Prijs/kwaliteit: veel functionaliteit
CONS
  • Geen ionisator
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled