Philips AC1217/10

€249,98 €299,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Philips AC1217/10 - Luchtreiniger - Wit - €249,98
Price history
×
Price history for Philips AC1217/10 - Luchtreiniger - Wit
Latest updates:
  • €249,98 - september 12, 2020
  • €251,90 - augustus 26, 2020
Since: augustus 26, 2020
  • Highest Price: €251,90 - augustus 26, 2020
  • Lowest Price: €249,98 - september 12, 2020
Geschikt voor:
  • Allergie of hooikoorts JA
  • Astma JA
  • Luchtverontreiniging JA
  • Geur (keuken) NEE
In de uitgebreide lijn van Philips luchtreinigers zijn we aangekomen bij een luchtreiniger die gespecialiseerd is voor de kinderkamer. We zijn erg benieuwd, want dit hebben we in onze test nog niet veel vaker gezien, en zou in potentie erg handig kunnen zijn voor families die niet alleen de woonkamer, maar ook de slaapkamers van schone lucht willen voorzien.

Het apparaat

Dit apparaat heeft een klassieke Philips uitstraling, en lijkt op de meeste luchtreinigers van Philips in onze rest. Dit model kan worden gebruikt voor een kinderkamer, maar als we naar de specificaties kijken zien we dat dus model prima gebruikt kan worden in verschillende andere settings, bijvoorbeeld uw eigen slaapkamer. Het model heeft een reinigingsoppervlakte van 62 vierkante meter, een flinke ruimte.

Ons oordeel

We beoordelen luchtreinigers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.0/10)

Filters

Voor dit model maakt Philips gebruik van een combinatie van filters: een HEPA filter, een nano filter en een koolstoffilter. Deze combinatie kennen we van Philips, en wordt door Philips ook wel VitaShield genoemd. Een beproefd concept.

App

Dit model beschikt niet over een applicatie of afstandsbediening. Wil je dit apparaat bedienen, dan zul je het dus dicht bij je bed moeten plaatsen.

Overig

De functionaliteit van dit apparaat is prima. Er zitten verschillende standen op dit apparaat, waarvan vooral de nachtmodus handig is. Deze meet de luchtkwaliteit en past automatisch, op de meest stil mogelijke manier, de stand van het apparaat aan. Het kinderslot maakt het apparaat geschikt voor de kinderkamer.

Design (7.0/10)

Een prima, simpel ontwerp met een bedieningspaneel bovenop het apparaat, evenals een display. Het is eenvoudig in gebruik, en als je weet dat dit model slechts 6.5 kilo weegt, dan is de mogelijkheid om 62 vierkante meter te kunnen reinigen vrij indrukwekkend. De ventilatoren in dit model zijn goed weggewerkt, en als je niet beter zou weten, zou je denken dat het hier om een moderne radiator gaat.

Prestaties (7.9/10)

Oppervlakte

Voor het beoogd gebruik van een slaapkamer is 62 vierkante meter zeer goede score in onze test. Daarnaast nemen we de CADR (Clean Air Delivery Rate) mee in onze test. Met 260 kubieke meter per uur is deze score goed, zeker voor een slaapkamer model.

Geluid

Dit model is met 33 dB bij normaal gebruik niet het meest stille model in onze test, maar nog steeds fluisterstil.

Specificaties via philips.nl:

  • 62m2 reiniging oppervlak
  • CADR: 260 m3

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 7.0/10
  • Design: 7.0/10
  • Prestaties: 7.9/10

Ons eindoordeel

7.3/10 – Dit model is ontworpen voor gebruik op de slaapkamer. Het model is ook geschikt voor de kinderkamer, door het kinderslot. Het reinigt een vrij grote ruimte, en met een CADR van 260 heeft het uw slaapkamer waarschijnlijk in no-time gereinigd. Een minpuntje van het apparaat is het ontbreken van een app of afstandsbediening. U zult het apparaat dus dichtbij uw bed moeten plaatsen, of altijd in de auto-modus moeten gebruiken.

7.3 Total Score

Functionaliteit
7.0
Design
7.0
Prestaties
7.9
PROS
  • Goede functionaliteit
  • Neutraal ontwerp
CONS
  • Geen app of afstandsbediening
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled