MOA Luchtkoeler AC128WBR

€84,99

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: MOA Luchtkoeler - Aircooler - Inclusief Afstandsbediening - Koeler - AC128WBR - €84,99

MOA komen we regelmatig tegen als producent van elektronica wat net wat gunstiger geprijsd is dan modellen van concurrenten, maar wel een vergelijkbare functionaliteit kan bieden. We zijn dan ook benieuwd naar dit model van MOA, want het apparaat ziet er op het eerste gezicht ook nog eens vrij stijlvol uit.

Het apparaat

Dit apparaat van MOA heeft een waterreservoir met een inhoud van zo’n 5 liter, een groter dan gemiddeld reservoir in onze test. Dit is een prima uitgangspunt voor onze test, want zo weten we dat dit model voor kleine ruimtes waarschijnlijk in ieder geval geschikt zal zijn.

Ons oordeel

We beoordelen air coolers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een belangrijke plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs-kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.7/10)

Functies:

De hoofdtaak van dit model is koelen door ventilatie, maar naast deze twee gecombineerde functies beschikt dit model ook over de mogelijkheid om tot op zekere hoogte de lucht te reinigen.

App

Dit model beschikt niet over een app, maar wel over een afstandsbediening.

Overig

Dit model is verrijdbaar.

Design (8.7/10)

Dit model heeft een bijzonder stijlvol model, zeker in vergelijking met andere apparaten die we al in onze test zagen. Een waterreservoir van 5 liter voor een apparaat dat zo’n 6 kilo weegt, is prima, en de afmetingen zullen bij de plaatsing ook niet voor problemen zorgen. Daarnaast is dit model verrijdbaar, wat heet nog een stuk makkelijker te verplaatsen maakt. Op de bovenkant van het apparaat bevindt zich een simpel bedieningsschema.

Luchtstroom (9.4/10)

Dit model van MOA heeft een prima wattage van maar liefst 80 watt. Dit is van importatie voor een apparaat als dit om krachtig de ventilator te kunnen opereren en een grotere maximale luchtstroom te kunnen maken. De luchtstroom komt voor dit model uit op 9.4, een bijzonder goede score.

Prestaties (7.8/10)

Oppervlakte

Dit model in principe geschikt voor ruimtes tot zo’n 15-20 vierkante meter, afhankelijk van de isolatie van je ruimte. Voor kleinere ruimtes is dit natuurlijk ook een prima optie.

Specificaties via moacolors.com

  • 5 liter waterreservoir
  • 3-in-1

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 7.7/10
  • Design: 8.7/10
  • Luchtstroom: 9.4/10
  • Prestaties: 7.8/10

Ons eindoordeel

8.4/10 – Een stijlvolle, handige air cooler die doet wat er van het model verwacht wordt. Verwacht over de koelingsprestaties geen wonderen dit apparaat, maar de ventilatie van dit model heeft een prima koelende werking. Daarnaast is het model ook nog eens bijzonder prijsbewust. Dit is iets wat we vaker zien bij MOA dat vaak producten maakt met concurrerende prijzen. De prijs-kwaliteitverhouding van dit model is dan ook uitstekend te noemen. Dat dit model ook nog verrijdbaar is, zorgt erg voor dat het wel heel goed uit onze test komt.

8.4 Total Score

Functionaliteit
7.7
Design
8.7
Luchtstroom
9.4
Prestaties
7.8
PROS
  • Prijs/kwaliteit
  • 3-in-1
CONS
  • Koeling kan krachtiger
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score