Missie en Visie

Bij Lucht-schoon is het ons doel om u te helpen het beste product voor uw behoeften te vinden. Dat betekent dat we aanbevelingen doen die gebaseerd zijn op diepgaande en datagestuurde reviews, maar we gaan nog een stap verder door producten zelf te testen voordat we ze aanbevelen. Al onze ratings worden automatisch berekend op basis van hoe goed elk individueel product presteert onder strenge tests tijdens onderzoek en ontwikkeling, zodat alle rankings gemakkelijk te vergelijken zijn bij het kiezen welk product het beste voor u zal werken.

Wij vergelijken de producten zij-aan-zij om onze resultaten te valideren. Al onze testmethodes staan op onze website, zodat je zelf de nauwkeurigheid van elke review kunt controleren.

Ons verdienmodel

We hebben geen advertenties op onze website, omdat we onbevooroordeeld willen blijven. In plaats van u de nieuwste luchtreiniger te tonen wanneer u online naar beoordelingen zoekt, verdienen we maar op één manier geld: als u iets koopt dat wij aanbevelen via links naar verkopers op onze website (zoals deze). Op die manier wordt het beoordelingsproces nooit in gevaar gebracht door invloeden van buitenaf, zoals advertenties. We zijn ook afgestemd op uw doelen – het vinden van een product dat aan al uw wensen en behoeften voldoet!

Waar komen de producten vandaan?

In tegenstelling tot de meeste websites, krijgen wij onze beoordelingseenheden niet rechtstreeks van de fabrikanten. In plaats daarvan kopen we ze op Bol.com en andere retailers en houden ze totdat ze uit de handel worden genomen voordat we lokaal gebruikte producten doorverkopen als een derde partij verkoper. Dit betekent dat uw toestel net zo is als wat u zelf zou hebben opgepikt in plaats van met de hand uitgezocht te zijn door de fabrikant, wat beoordelingen voor hun eigen product lineups kan vertekenen; het heeft echter ook zijn nadelen in termen van beschikbaarheid, omdat terwijl apparaten vaak uit productie gaan na slechts één jaar van marketing aan consumenten (het minimum aantal toegestaan door de wet), diezelfde modellen beschikbaar blijven via ons, zelfs als ze niet langer nieuw verkocht worden ergens anders!

Waarom is ____ niet gereviewd?

We hebben een beperkte doorvoer, dus moeten we prioriteiten stellen bij de modellen die we testen. We willen dat jij (onze gewaardeerde klanten) ons helpt beslissen welke producten we gaan testen door op de winnaar van onze laatste test te stemmen, of door ons je beste nieuwe releases en populaire artikelen voor te stellen, zodat we zo goed mogelijk aan je behoeften kunnen voldoen! Je kunt hier suggesties(suggestie@lucht-schoon.nl) doen.

Onze contactgegevens

Lucht-schoon
Antonio Vivaldistraat 7
1083 HP Amsterdam
020-5368771
team @ lucht-schoon.nl

Deel je ervaring

Leave a reply