Mesko MS 7914

€69,95

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Mesko MS 7914 - Aircooler 3 in 1 - 4 liter - koelen - zuiveren - bevochtigen - €69,95

Dit model van Mesko ziet er op het eerste gezicht vrij goedkoop en simpel uit. Dit is ook de prijscategorie waarin het apparaat zich bevindt. Het model heeft de beschikking over grote wieltjes en is daarmee vrij eenvoudig te verplaatsen. Het apparaat zet zichzelf in de markt als multifunctioneel, omdat het verschillende opties heeft met de luchtkoeler.

Het apparaat

Dit model van Mesko is een model dat een waterreservoir heeft van zo’n 4 liter. Dat is een gemiddeld reservoir in onze test, waarmee je zeker wel een dagdeel vooruit zou moeten kunnen. Dit model is gericht op kleine ruimtes, zoals bijvoorbeeld een studio of kantoor.

Ons oordeel

We beoordelen aircoolers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een belangrijke plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs-kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (6.6/10)

Functies:

Dit model is tot op zekere hoogte multifunctioneel. Het kan zowel koelen, zuiveren, en de lucht bevochtigen.

App

Dit apparaat heeft geen app, en ook geen afstandsbediening.

Overig

Dit apparaat heeft een indicator voor de waterstand in het reservoir.

Design (6.8/10)

Dit apparaat van Mesko is met 3.8 kilo van een gemiddeld gewicht, en heeft ook gemiddelde afmetingen. Het apparaat beschikt over een wasbaar gasfilter, en heeft een water consumptie van zo’n 0.7 liter per uur, een prima snelheid. Het apparaat heeft boven op het model bediening knoppen.

Luchtstroom (8.7/10)

Het vermogen van dit apparaat is gemiddeld zo’n 75 watt. Dat is een relatief prima vermogen voor een apparaat in deze prijsklasse. Met het wattage kunnen we de luchtstroom score afmeten. Deze geeft aan hoe krachtig een apparaat is: de ventilator en de snelheid en diepte van de lucht. De score voor dit model is 8.7, een goede score.

Prestaties (6.5/10)

Oppervlakte

Verwacht met dit apparaat een ruimte van zo’n 15 vierkante meter aan te kunnen. Het vermogen van dit apparaat is redelijk, maar is een ruimte groter, dan zal het apparaat wat tekort komen.

Geluid

Dit apparaat maakt zo’n 60 dB geluid.

Specificaties via de mesko.com.pl

  • 4 liter waterreservoir
  • 60 dB geluid

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 6.6/10
  • Design: 6.8/10
  • Luchtstroom: 8.7/10
  • Prestaties: 6.5/10

Ons eindoordeel

7.2/10 – Een redelijke aircooler voor kleinere ruimtes en studio’s. Dit model heeft voor zijn prijsklasse een aardig wattage en daarmee luchtstroom score, maar doet wat goedkoop aan en is geheel opgebouwd uit plastic. Een interessant model voor koopjesjagers.

7.2 Total Score

Functionaliteit
6.6
Design
6.8
Luchtstroom
8.7
Prestaties
6.5
PROS
  • Wattage
CONS
  • Bijna alleen plastic
  • 60 dB (redelijk luid in kleine kamers)
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score