MEJC

€26,95

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: MEJC - Luchtkoeler/ventilator - Air Cooler - €26,95

De kleinere mobiele airco’s in onze test bieden over het algemeen een prima functionaliteit. Toegegeven, ze zijn niet zo krachtig als de volwaardige torens die er ook op de markt zijn, maar zeker voor persoonlijk gebruik is het bestaan van deze kleine aircoolers te rechtvaardigen. Deze luchtkoeler van MEJC is daar zo’n voorbeeld van.

Het apparaat

Dit model van MEJC behoort tot de lichtste, maar ook goedkoopste apparaten in onze test. Een eerste blik op de specificaties van dit model doet dan ook vermoeden dan dit model het niet van zijn prestaties moet hebben, maar zijn prijs-kwaliteitverhouding.
Dit model is een kleine aircooler die je zowel op een stopcontact als op een USB-aansluiting kan aansluiten. Dit biedt direct een hoop vrijheid voor de gebruiker, omdat je dan mogelijk al aan een powerbank genoeg hebt om dit model te kunnen voorzien van stroom.

Ons oordeel

We beoordelen aircoolers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een belangrijke plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs-kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.1/10)

Functies:

Dit apparaat zorgt voor verkoeling door verdampt koud water te ventileren.

App

Omdat dit apparaatje zo klein is en voor persoonlijk gebruik bedoeld is, is de bediening van dit model altijd binnen handbereik. Over een app of afstandsbediening beschikt dit model dan ook niet.

Overig

Dit apparaat beschikt over 3 standen die variëren in sterkte.

Design (7.3/10)

Dit apparaatje is klein, handzaam en eenvoudig overal mee naar toe te nemen waar je de beschikking hebt over een USB poort of toegang tot netstroom. Uit ervaring van andere gebruikers leren we wel dat niet alle powerbanks of (oudere) laptops krachtig genoeg zijn om dit model van stroom te blijven voorzien, hou daar rekening mee.

Luchtstroom (8.8/10)

Dit kleine apparaatje van MEJC heeft een wattage van 74 watt, een bijzonder krachtige score voor een model van deze afmetingen. Het zal daardoor ook wel de nodige energie verbruiken. Het wattage is belangrijk voor een aircooler, omdat deze bepaalt hoe krachtig een model kan ventileren en hoe krachtig de luchtstroom is. Dit model komt met 74 watt tot een luchtstroom score van 8.8.

Prestaties (6.4/10)

Oppervlakte

Bij dit soort kleinere apparaatjes bedoeld voor persoonlijk gebruik kun je amper spreken over een oppervlakte. Wil je dit apparaat toch gebruiken om een bepaalde ruimte te verkoelen, dan zal dit effectief zijn tot maximaal zo’n 4-5 vierkante meter.

Geluid

Dit model is bijzonder stil, met 10 dB.

Specificaties via de distributeur:

  • 1 liter waterreservoir
  • 10 dB geluid

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 7.1/10
  • Design: 7.3/10
  • Luchtstroom: 8.8/10
  • Prestaties: 6.4/10

Ons eindoordeel

7.4/10 – Klein model dat van ons het voordeel van de twijfel krijgt. Dit model is niet bijzonder krachtig, maar heeft wel veel eigenschappen die het een interessant model maken voor mensen die op zoek zijn naar een kleine air cooler. Dat het model kan worden aangesloten (niet opgeladen) op een USB-poort, is een handige bijkomstigheid.

7.4 Total Score

Functionaliteit
7.1
Design
7.3
Luchtstroom
8.8
Prestaties
6.4
PROS
  • Licht, compact
  • USB
CONS
  • Niet krachtig
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled