Maxx – Coolstar

€54,99

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Maxx - Coolstar - Luchtkoeler/ventilator - €54,99
Price history
×
Price history for Maxx - Coolstar - Luchtkoeler/ventilator
Latest updates:
 • €54,99 - mei 26, 2023
 • €69,99 - mei 17, 2023
Since: mei 17, 2023
 • Highest Price: €69,99 - mei 17, 2023
 • Lowest Price: €54,99 - mei 26, 2023

De Maxx Coolstar luchtkoeler/ventilator zier er op het eerste gezicht vrij simpel en goedkoop gemaakt uit. Dit is ook uit de prijs af te leiden, maar we zijn vooral benieuwd of de functionaliteit en prestaties ook daadwerkelijk van lage kwaliteit zijn. Een apparaat als dit kan namelijk een prima alternatief zijn voor modellen in een wat hogere prijscategorie.

Het apparaat

Dit apparaat van MaxxHome heeft een waterreservoir van 4.5 liter, een gemiddeld reservoir in onze test. Met een reservoir als dit kan je vrij lang koelen, tot wel 20 uur.
Dit model beschikt over een aantal verschillende functies, en dan kan dus niet alleen koelen. Ook kan dit model ventileren, de lucht bevochtigen en tot op zekere hoogte de lucht reinigen.

Ons oordeel

We beoordelen air coolers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (6.4/10)

Functies:

Dit model heeft eigenlijk vier verschillende functies, waarvan koelen het belangrijkste is. Het apparaat kan ook ventileren, bevochtigen, en tot op zekere hoogte de lucht reinigen. Echter zijn al deze functies te ontlenen aan het ontwerp, en is het wat veel eer om ze als vier verschillende functies in de markt te prijzen.

App

Dit model beschikt niet over een afstandsbediening of een app voor de telefoon.

Overig

De gekoelde lucht kan door dit model worden uitgeblazen in een 120 graden horizontale zwenkende hoek, voor extra bereik.

Design (6.0/10)

Dit model ziet er niet zo stijlvol uit. Het oogt wat goedkoop en ook het materiaal voelt goedkoop aan. We verwachten dus niet zo’n lange levensduur voor dit model. Dat dit model verrijdbaar is is handig, maar de knoppen boven op het apparaat doen gedateerd aan.

Luchtstroom (9.3/10)

Dit model van MaxxHome heeft een vrij hoog vermogen. Het vermogen van een air cooler is belangrijk voor de werking van het apparaat, want het heeft aan hoe krachtig een model de lucht kan verplaatsen door middel van de ventilator, en hoe ver de lucht kan reiken. Het wattage van dit model is 80 watt, en het komt daarmee op een luchtstroom score van 9.3, bijzonder goed.

Prestaties (5.8/10)

Oppervlakte

Het ligt niet in de lijn der verwachting dat dit apparaat effectief kan koelen als het op ruimtes van groter van 12-15 vierkante meter aankomt.

Geluid

Dit model maakt zo’n 52 dB aan geluid, niet iets minder dan de meeste apparaten in zijn soort.

Specificaties via maxxhome.be

 • 4.5 liter waterreservoir
 • 5 kilo

Onze ervaring:

 • Functionaliteit: 6.4/10
 • Design: 6.0/10
 • Luchtstroom: 9.3/10
 • Prestaties: 5.8/10

Ons eindoordeel

6.9/10 – Dit apparaat van MaxxHome is een apparaat dat de basisfunctie van koelen een beetje aanzet in de verkoop, zodat het ook als ventilatie en luchtreiniging aangeprezen kan worden. Dit is technisch gezien ook waar, maar deze functies zullen niet zo effectief zijn. Het meest positieve aan dit apparaat is dat de lucht in een hoek van 120 graden verspreid kan worden, zodat het model een iets groter bereik heeft.

6.9 Total Score

Functionaliteit
6.4
Design
6.0
Luchtstroom
9.3
Prestaties
5.8
PROS
 • Multifunctioneel
CONS
 • Koelt niet krachtig
 • Goedkoop materiaal
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score