LightAir CellFlow Mini

€159,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: LightAir CellFlow Mini filter luchtreiniger met ionisator - €159,00
Geschikt voor:
 • Allergie of hooikoorts JA
 • Astma NEE
 • Luchtverontreiniging JA
 • Geur (keuken) NEE
De meeste luchtreinigers in onze test zijn wat prijziger en geschikt voor grotere ruimtes. Gelukkig zien we ook steeds meer luchtreinigers die geschikt zijn voor kleinere ruimtes, en die dan ook tegen een wat lagere prijs beschikbaar zijn. Deze luchtreiniger van LightAir valt hier ook onder en is op deze manier direct interessant voor een grotere groep mensen die een luchtreiniger zoeken voor kleinere ruimtes.

Het apparaat

Dit apparaat zou tot wel 20 vierkante meter kunnen schoonmaken, een kleine ruimte. Dit model ziet er anders uit dan de meeste luchtreinigers in onze test, meer als een soort ventilator. Dit model is klein en compact en daardoor makkelijk te verplaatsen.

Ons oordeel

We beoordelen luchtreinigers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (8.0/10)

Filters

Dit model maakt gebruik van drie verschillende filters: een nanofilter, een HEPA filter en een ionisator. Dit is voor een apparaat als deze vrij speciaal, deze combinatie van drie filters.

App

Dit apparaat maakt geen gebruik van een applicatie, maar dit model zal in een kleine ruimte waarschijnlijk vaak dicht in de buurt staan.

Overig

Dit model beschikt over verschillende standen, waaronder een speciaal pollenprogramma.

Design (6.0/10)

Dit model ziet er op het oog niet heel bijzonder uit, maar in de kleine body van dit apparaat huist een hoop functionaliteit. Het apparaat is eenvoudig in te stellen en door zijn afmeting eenvoudig te verplaatsen tussen ruimtes.

Prestaties (7.9/10)

Oppervlakte

Met de verschillende filters die het apparaat gebruikt kan dit model reinigen tot en met 20 vierkante meter. Daarnaast kijken we ook naar de CADR, de Clean Air Delivery Rate. Die is 100 kubieke meter per uur, waardoor je ruimte relatief snel schoon is.

Geluid

Dit apparaat is met 20 dB vrij stil.

Specificaties via lightair.com

 • 20 m2 reiniging oppervlak
 • CADR: 100 m3

Onze ervaring:

 • Functionaliteit: 8.0/10
 • Design: 6.0/10
 • Prestaties: 7.9/10

Ons eindoordeel

7.3/10 –
Dit model ziet er wat simpel en klein uit, maar laat je daardoor niet afschrikken. Dit model heeft maar liefst drie verschillende filters en is vrij stil. Het kan krachtig een kleinere ruimte reinigen, en het is niet eens per se noodzakelijk om meerdere kamers te voorzien van een apparaat, want het is eenvoudig te verplaatsen.

7.3 Total Score

Functionaliteit
8.0
Design
6.0
Prestaties
7.9
PROS
 • Prijs/kwaliteit
 • Hanteerbaar
CONS
 • Geen app
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score