Klarbach CM30751WE

€262,00 €299,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Klarbach CM30751WE - Mobiele airco - €262,00
Price history
×
Price history for Klarbach CM30751WE - Mobiele airco
Latest updates:
  • €262,00 - september 12, 2020
  • €239,00 - augustus 27, 2020
Since: augustus 27, 2020
  • Highest Price: €262,00 - september 12, 2020
  • Lowest Price: €239,00 - augustus 27, 2020

Soms komen we in onze test absolute budget apparaten tegen. We zijn dan direct geïnteresseerd. Mobiele airco’s zijn namelijk zeker niet de kleinste investering, en als een model bijzonder goedkoop is zijn we direct benieuwd wat zo’n model presteert. We hebben dan niet al te hoge verwachtingen, maar nemen de prijs/kwaliteit verhouding als uitgangspunt.

Het apparaat

Klarbach is een merk dat we vaker tegenkomen bij elektronica voor in huis. Het merk is vaak bijzonder laag in prijs, en biedt over het algemeen een prima functionaliteit. We hopen dat dat voor dit model ook zo is. Dit model is geschikt voor ruimtes tot slechts 20 vierkante meter, niet zo’n groot oppervlakte.

Ons oordeel

We beoordelen mobiele airco’s in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.0/10)

Functies:

Dit model heeft naast een koelfunctie ook een ontvochtigingsfunctie.

App

Een afstandsbediening heeft dit model wel, maar een app voor de telefoon niet.

Overig

Het wordt aangeraden een raam afdichtingskit mee te bestellen bij de aanschaf van dit apparaat.

Design (7.0/10)

Dit model ziet er uit als een standaard mobiele airco. Groot, vierkant en voornamelijk gemaakt van wit plastic, dit maal met een rooster. Met 23 kilo is het apparaat niet bijzonder zwaar, maar het is wel aan de grote kant. Aan de bovenkant van het apparaat bevindt zich een kleine display met bedieningsschema en knoppen.

Prestaties (7.0/10)

Oppervlakte

Dit apparaat is geschikt om ruimtes te koelen tot wel 20 vierkante meter.

Koelvermogen

Met 7000 BTU is de koelkracht van dit apparaat niet geweldig.

Geluid

Net zoals de meeste mobiele airco’s in onze test hebben we ondervonden dat dit model zo’n 65 dB aan geluid produceert.

Energielabel

Dit elektronische apparaat heeft het energielabel A meegekregen, wat betekent dat het een zuinig apparaat is.

Specificaties via de distributeur:

  • 20m2 koeling oppervlak
  • BTU: 7000

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 7.0/10
  • Design: 7.0/10
  • Prestaties: 7.0/10

Ons eindoordeel

7.0/10 – Een standaard resultaat voor een standaard mobiele airco die bijzonder laag geprijsd is. Voor deze prijs presteert dit model heel aardig, het apparaat kan tot wel 20 vierkante meter koelen, maar doet dat niet zo krachtig. De impact van het koelsysteem op de temperatuur zal dan ook niet zo groot zijn. Wil je geld besparen en heb je een erg kleine ruimte, dan kun je dit model zeker overwegen. In andere gevallen adviseren we toch net iets meer uit te geven voor een beter apparaat.

7 Total Score

Functionaliteit
7.0
Design
7.0
Prestaties
7.0
PROS
  • Prijs/kwaliteit
  • Verrijdbaar
CONS
  • Max. 20 m2
  • Laag koelvermogen
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled