JustFire AIRCO9000

€229,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: JustFire AIRCO9000 - Mobiele airco - €229,00

In onze zoektocht naar de beste mobiele airco’s voor consumenten vinden we ook een Nederlands bedrijf terug. Het bedrijf JustFire maakt verschillende producten gericht op luchtkwaliteit en luchttemperatuur. De AIRCO9000 is de grotere broer van de AIRCO7000, die we ook in onze test beoordeeld hebben.

Het apparaat

Dit model kan 30 vierkante meter koelen, en is daarmee behoorlijk wat krachtiger dan het andere model in de serie, de AIRCO7000. 30 vierkante meter zou voldoende moeten zijn voor een woonkamer, en voor elke extra kamer als een hobbykamer of slaapkamer. Dit model is qua prijsstelling een budgetmodel.

Ons oordeel

We beoordelen mobiele airco’s in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (6.5/10)

Functies:

Dit apparaat van JustFire heeft een bijzonder eenzijdige functionaliteit, en is in principe alleen bedoeld om te koelen.

App

Je kan dit model met afstandsbediening bedienen, maar niet met een app.

Overig

Je krijgt bij dit model wel zelf nog een raam afldichtingsset bestellen, want die krijg je er niet bij.

Design (6.5/10)

Dit model van JustFire ziet er bijzonder basic uit. Het lijkt wat goedkoop gefabriceerd, en we trekken de levensduur van dit model dan ook een klein beetje in twijfel. Wel is de prijs door dit ontwerp een stuk concurrerender dan die van sommige andere mobiele airco’s.

Prestaties (6.5/10)

Oppervlakte

Dit apparaat kan koelen tot wel 30 vierkante meter, een prima prestatie.

Koelvermogen

Het koelvermogen van dit apparaat is redelijk, met 9000 BTU.

Geluid

Dit model maakt 62 dB aan geluid, te vergelijken met alle andere apparaten in onze test.

Energielabel

Dit apparaat is met energielabel A vrij zuinig.

Specificaties via justfire.nl:

  • 30m2 koeling oppervlak
  • BTU: 9000

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 6.5/10
  • Design: 6.5/10
  • Prestaties: 6.5/10

Ons eindoordeel

6.5/10 – Dit model is niet het meest geavanceerde model uit onze test, maar dat betekent niet dat dit model niet interessant zou kunnen zijn om aan te schaffen. Het prijspunt is interessant, en doe koelprestaties zijn prima. Dat dit model ook nog uit Nederland komt, en daardoor de after sales waarschijnlijk beter, of in ieder geval directer kunnen verlopen, is ook een pluspunt voor dit model. Als je op zoek bent naar een mobiele airco om in simpele behoeften te voorzien, zonder extra functies als ontvochtiging, dan heb je met dit model voor een vrij lage prijs een apparaat in huis die middelgrote ruimtes kan koelen.

6.5 Total Score

Functionaliteit
6.5
Design
6.5
Prestaties
6.5
PROS
  • Lage prijs
  • 30 m2
CONS
  • Geen ontvochtiging/ventilatie
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled