JustFire AIRCO7000

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: JustFire AIRCO7000 Mobiele Airco - €0,00

Van bijzonder betaalbare mobiele airco’s in onze test worden we altijd enthousiast. Dit omdat een mobiele airco over het algemeen nu eenmaal een vrij prijzig product is. Dit model is bijzonder goedkoop, en behoort tot de goedkoopste mobiele airco’s in onze test.

Het apparaat

De lage prijs van dit model is wel te verklaren. Het apparaat is namelijk bijzonder eenvoudig ontworpen en kan een ruimte reinigen tot slechts 23 vierkante meter. Niet zo indrukwekkend, maar als dit de grootte is van de ruimte die jij moet verkoelen, dan kan dit zomaar genoeg zijn voor je behoeften. Dit apparaat heeft een beperkt aantal functies.

Ons oordeel

We beoordelen luchtreinigers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.0/10)

Functies:

Dit model kan alleen koelen. Het apparaat behoort tot de simpelste modellen die we getest hebben. De standen op dit apparaat zijn alleen ‘low’ en ‘high’.

App

Je krijgt bij dit model een afstandsbediening, maar geen applicatie om het model met je smartphone te kunnen bedienen.

Overig

Je moet bij dit model wel een goed passende raamafdichtkingskit bestellen, want die krijg je niet mee geleverd.

Design (6.0/10)

Dit model is bijzonder simpel ontworpen en ondanks dat het model een paar graden van een hoge temperatuur af kan halen, zijn wij toch van mening dat dit model wel erg eenvoudig ontworpen is. Het apparaat heeft ook een heel summiere display en bedieningsschema.

Prestaties (7.0/10)

Oppervlakte

Met dit model koel je 23 vierkante meter, een bijzonder kleine ruimte. Over hoe krachtig dit model de lucht verplaatst toen JustFire geen uitspraken, maar gezien het ontwerp zal dit niet bijzonder krachtig zijn.

Koelvermogen

Deze airco heeft een koelvermogen van 7000 BTU, een vrij laag koelvermogen in onze test.

Geluid

Zoals veel andere mobiele airco’s, maakt dit apparaat ongeveer 65 dB aan geluid.

Energielabel

Dit apparaat beschikt over energielabel A, en is dus een zuinig apparaat.

Specificaties via justfire.nl:

  • 23m2 koeling oppervlak
  • BTU: 7000

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 7.0/10
  • Design: 6.0/10
  • Prestaties: 7.0/10

Ons eindoordeel

6.7/10 – Ben je aan een budget gebonden, en wil je zo goedkoop mogelijk een kleine ruimte koelen? Dan zou dit model het overwegen waard kunnen zijn. In alle andere gevallen adviseren we om iets meer geld uit te geven, want dit product kan niet zo krachtig koelen, en heeft een wel erg simpele functionaliteit. Het model heeft bijvoorbeeld maar twee standen.

6.7 Total Score

Functionaliteit
7.0
Design
6.0
Prestaties
7.0
PROS
  • Goedkoop
CONS
  • Kleine ruimte
  • Weinig standen
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score