Inventum AC701

€239,00 €299,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Inventum AC701 - Mobiele airco - €239,00

Als je op zoek bent naar een mobiele airco om grote ruimtes mee te kunnen reinigen, dan kom je vroeg of laat in je zoektocht wel een model van Inventum tegen. Deze apparaten zijn namelijk over het algemeen goed geprijsd, en bieden vaak ook een redelijke kwaliteit. De specificaties die modellen van Inventum hebben, kosten bij andere merken vaak een stuk meer. We zijn dan ook benieuwd hoe dit model het er vanaf brengt.

Het apparaat

Dit model van Inventum is geschikt om tot wel 23 vierkante meter te koelen. Een vrij klein oppervlakte, maar dat is ook te verwachten voor deze prijs. Het model heeft een basis functionaliteit, waar wel een ontvochtiger en ventilatiefunctie te vinden zijn. Dit zijn prima eigenschappen voor een apparaat in deze prijsklasse.

Ons oordeel

We beoordelen mobiele airco’s in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.0/10)

Functies:

Dit model beschikt over verschillende functies, waarvan koelen uiteraard het meest prominent aanwezig is. Daarnaast kan dit model op een basis manier ontvochtigen en ventileren.

App

Dit apparaat van Inventum beschikt niet over een applicatie, maar wel over een afstandsbediening.

Overig

Een raam afdichtingskit wordt meegeleverd, maar deze is bijzonder eenvoudig. Een passend systeem meebestellen wordt aanbevolen.

Design (7.0/10)

Dit model van Inventum ziet er standaard uit, en oogt wat goedkoop – wat het model natuurlijk ook is. De bediening is simpel en de knoppen bevinden zich boven op het apparaat.

Prestaties (7.0/10)

Oppervlakte

Dit apparaat is geschikt om ruimtes te verkoelen tot wel 23 vierkante meter, niet zo’n groot oppervlakte.

Koelvermogen

Dit apparaat heeft niet zo’n groot koelvermogen, met 7000 BTU. Dit is vrij laag, het apparaat zal dan ook af en toe moeite hebben om de temperatuur op een krachtige manier te verlagen.

Geluid

Eigenlijk geldt voor vrijwel alle mobiele airco’s dat deze zo’n 65 dB aan geluid maken.

Energielabel

Dit apparaat beschikt over energielabel A, en is daarmee een zuinig model.

Specificaties via inventum.com:

  • 23m2 koeling oppervlak
  • BTU: 7000

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 7.0/10
  • Design: 7.0/10
  • Prestaties: 7.0/10

Ons eindoordeel

7.0/10 – Ben je bekend met het merk Inventum, dan weet je in principe wat je in huis haalt als je een model van Inventum aanschaft. Een apparaat dat voor een lage prijs met basis specificaties net voldoende prestaties levert om een aanschaf te overwegen. Er wordt geadverteerd dat dit model goed genoeg is om te koelen tot 23 vierkante meter, maar wij vermoeden dat door het lage koelvermogen van dit model, je beter op veilig kan spelen en dit model alleen overweegt als je hem voor een nog kleinere ruimte nodig hebt.

7 Total Score

Functionaliteit
7.0
Design
7.0
Prestaties
7.0
PROS
  • Prijs/kwaliteit
CONS
  • Koelvermogen
  • Max. 23 m2
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled