Interior Exclusive Lifetime Air

€32,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Interior Exclusive Lifetime Air - Tafelventilator - RVS - €32,00
Price history
×
Price history for Interior Exclusive Lifetime Air - Tafelventilator - RVS
Latest updates:
 • €32,00 - november 5, 2020
 • €54,99 - oktober 28, 2020
Since: oktober 28, 2020
 • Highest Price: €54,99 - oktober 28, 2020
 • Lowest Price: €32,00 - november 5, 2020

Hou de warmte buiten en verkoel je woonruimte met deze prestigieuze Interior Exclusive Lifetime Air vloerventilator. Met een vermogen van 100 watt kan je er zeker van zijn dat deze ventilator superieure prestaties levert. Hij is ook groot, waardoor de ventilatorbladen met een diameter van 40 centimeter grote hoeveelheden lucht in één keer kunnen verplaatsen. Groot en krachtig is hij dus al, maar ook heerlijk stil! De Interior Exclusive Lifetime Air ventilator vinkt met andere woorden alle vakjes af om de perfecte ventilator te zijn.

Wat zegt de consument

De zomers worden altijd maar warmer en de hitte drukkender en dan is een goede ventilator belangrijk. Ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn aankoop. Zelfs in stand 1 biedt de ventilator al voldoende verkoeling. Er is dus nog ruimte voor meer. Stand drie heb ik nog nooit gebruikt omdat de wind dan vrij hard op je afkomt en de ventilator dan ook vrij veel geluid maakt.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

 • Bol.com: 4.0/5 uit 4 reviews

Ons ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: luchtstroom, design en onderhoud.

Luchtstroom

95/100: Met een vermogen van 100 watt kan je bijna niet anders verwachten dan dat deze ventilator een krachtige luchtstroom genereert en dat is precies wat hij doet. In die mate zelf dat de krachtige wind te hard kan aankomen en als storend kan worden ervaren. Er zitten naast de uitstand 3 snelheidsstanden op deze ventilator. Stand 1 is de meest aangename stand voor kleine ruimtes en de slaapkamer en dit is meteen ook de meest stille stand. Stand 3 is heel erg krachtig en minder geschikt. Het geluidsniveau van deze Interior Exclusive Lifetime Air bedraagt 50 decibel, 8 decibel minder dan andere vloerventilatoren.

Design

70/100: De Interior Exclusive Lifetime Air ventilator is volledig opgetrokken uit chroom en oogt hiermee heel erg modern en elegant. Een van de voordelen van deze ventilator is dat je het ventilatorhoofd kan draaien om de wind niet direct op je te laten botsen en dat is gezien de sterke luchtstroom heel erg nuttig. Over een afstandsbediening of andere toebehoren beschikt deze ventilator niet.

Onderhoud

75/100: De Interior Exclusive Lifetime Air is met een diameter van 40 centimeter een eerder grote vloerventilator, wat zijn gewicht van 5 kg verklaart. Het is een glanzende ventilator uit chroom die zijn verzorging vraagt. Schroef de ventilator daarom regelmatig open om de ventilatorbladen schoon te maken zodat het toestel goed blijft functioneren.

Specificaties via Bol.com:

 • Vermogen: 100 Watt
 • Gewicht: 5 kg
 • Geluidsniveau: 50 dB
 • Diameter: 40 cm
 • Aantal snelheden: 3

Verdict

Heb je veel grote ruimtes? Dan is de Interior Exclusive Lifetime Air waarschijnlijk een goede ventilator voor je. Met zijn krachtige motor van 100 watt en grote ventilatorbladen verspreid hij grote hoeveelheden lucht aan een razendsnel tempo. Bovendien staat de Interior Exclusive Lifetime Air scherp geprijsd en is dit dus prijs kwaliteit een aanlokkelijke aankoop. Voor kleine ruimtes is deze ventilator minder geschikt en wordt de krachtige wind eerder als storend ervaren.

8.1 Total Score

Luchtstroom
9.5
Design
7.4
Onderhoud
7.5
PROS
 • Stil
 • Goedkoop
CONS
 • Simpel design
 • Geen afstandsbediening
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled