Instachill Air Cooler

€179,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Instachill Air Cooler|Energiezuinig en milieuvriendelijk|90% minder energie dan conventionele airconditioningsunits|Incl. afstandsbediening|3 snelheden en koelniveaus – incl. timer|Insta Chill|Modern ontwerp|Luchtkoeler. - €179,00
Price history
×
Price history for Instachill Air Cooler|Energiezuinig en milieuvriendelijk|90% minder energie dan conventionele airconditioningsunits|Incl. afstandsbediening|3 snelheden en koelniveaus – incl. timer|Insta Chill|Modern ontwerp|Luchtkoeler.
Latest updates:
  • €179,00 - november 18, 2020
  • €170,00 - november 10, 2020
  • €169,00 - november 3, 2020
Since: november 3, 2020
  • Highest Price: €179,00 - november 18, 2020
  • Lowest Price: €169,00 - november 3, 2020

De Instachill Air Cooler is een model dat hoge verwachtingen wekt. Met model pretendeert enorm energiezuinig te zijn, veel meer dan andere modellen. We zijn dan ook erg benieuwd naar dit apparaat, een apparaat dat als het gaat om prijs in onze test zich in het hogere segment bevindt.

Het apparaat

Dit model van Instachill heeft een waterreservoir van 10 liter, een vrij groot waterreservoir. Dit apparaat vereist geen installatie, je kunt het instellen, vullen met koud water, en direct genieten van frisse, koude lucht. Dit model beschikt over en een timer, waarmee je een eenvoudig kan instellen wanneer het model zich in- of uitschakelt.

Ons oordeel

We beoordelen aircoolers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een belangrijke plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs-kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.5/10)

Functies:

Dit model heeft enkele verschillende functies. Het kan relatief krachtig koelen en werkt efficiënt. Daarnaast heeft dit model de beschikking over 3 snelheden en niveaus van koelen.

App

Dit model heeft niet de beschikking over een app, maar wel over een afstandsbediening.

Overig

Dit model beschikt over wasbare filters.

Design (7.2/10)

Dit model heeft een rond, torenvormig uiterlijk. Het uiterlijk doet iets goedkoop aan door het gebruik van verschillende soorten plastic in het ontwerp. Dit model weegt 7.5 kilo, en is wat groter dan gemiddeld. Boven op het apparaat bevindt zich een eenvoudig bedieningsschema.

Luchtstroom (9.9/10)

Deze Instachill Air Cooler heeft de beschikking over 85 watt aan vermogen dat is een prima vermogen. Het vermogen heeft invloed op de kracht waarmee dit model kan ventileren en koelen. Door het wattage bepalen we de luchtstroom score. De luchtstroom score is prima, 9.9.

Prestaties (7.0/10)

Oppervlakte

Met een apparaat als dit koel- en ventileer je ruimtes tot zo’n 20 vierkante meter.

Geluid

Dit model is vrij gehorig, met zo’n 60 dB.

Specificaties via de distributeur

  • 10 liter waterreservoir
  • 7.5 kilo

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 7.5/10
  • Design: 7.2/10
  • Luchtstroom: 9.9/10
  • Prestaties: 7.0/10

Ons eindoordeel

7.9/10 – Dit model van Instachill is een prima keuze voor wie een air cooler overweegt, en wie de kracht en de diepte van de luchtstroom belangrijker vindt dan de functionaliteit. Dit model is makkelijk te installeren, en is door het wendbare onderstel in veel richtingen te gebruiken. Het model is in te stellen op drie verschillende niveaus van koelen.

7.9 Total Score

Functionaliteit
7.5
Design
7.2
Luchtstroom
9.9
Prestaties
7.0
PROS
  • Koelkracht
  • Ventilatiekracht
CONS
  • Prijzig
  • Functionaliteit
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled