Honeywell TC30PM

€219,95

Best deal at: amazon.nlamazon.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Honeywell TC30PM - €219,95

We kennen Honeywell uiteraard van de verschillende elektronische producten die het merk produceert. Vooral de Honeywell producten met betrekking tot temperatuurregulering zijn natuurlijk bekend. Bijna ieder huis in Nederland gebouwd voor 2000 heeft wel een Honeywell thermostaat (gehad). Honeywell maakt echter nog veel meer andere producten met betrekking tot temperatuurregulering, waarvan dit model er één is.

Het apparaat

Dit model is vergelijkbaar met de TC10PE versie van Honeywell. Een verschil is onder anderen dat dat model een reservoir van 10 liter heeft, en dit model een reservoir van 7.9 liter. Dit model is net wat groter, maar verschilt in prestaties niet zoveel met het TC10PE model.

Ons oordeel

We beoordelen air coolers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een belangrijke plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs-kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.8/10)

Functies:

Dit apparaat is in essentie geen airconditioning, maar heeft wel de beschikking over een ijs-compartiment wat de koeling van het apparaat wat effectiever maakt dan van de meeste andere modellen. Daarnaast kan dit apparaat de lucht bevochtigen.

App

Een applicatie voor de smartphone heeft dit model niet, maar wel een afstandsbediening.

Overig

Dit model werkt met drie snelheden.

Design (7.9/10)

Dit model van Honeywell weegt bijna 9 kilo, en is daarmee redelijk aan de zware kant. Het apparaat is wel verrijdbaar, en dat maakt het eenvoudig te verplaatsen. Het beschikt over knoppen boven op het apparaat. Dit model is wat aan de grote kant voor een air cooler.

Prestaties (8.2/10)

Oppervlakte

Voor een air cooler is dit model vrij effectief. Dit komt onder anderen door het ijs-compartiment wat er in dit model zit. Het is nog steeds geen volwaardige vervanger voor een (mobiele) airco, maar is zeker een goed alternatief voor ruimtes tot 25 vierkante meter.

Luchtstroom (10/10)

Dit model van Honeywell heeft een vermogen van zo’n 120 watt, een bijzonder hoog vermogen voor een air cooler. Dit is belangrijk voor de kracht van het apparaat. Het wattage bepaalt namelijk de kracht van de ventilator, de snelheid en daarmee ook de luchtstroom waarde. Die is voor dit model 10, de maximale score.

Specificaties via de honeywell.com:

  • 7.9 liter waterreservoir
  • 3 snelheden

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 7.8/10
  • Design: 7.9/10
  • Prestaties: 8.2/10
  • Luchtstroom: 10/10

Ons eindoordeel

8.5/10 – Een goed alternatief voor traditionele mobiele airco’s of airco’s. Deze air cooler is wat aan de prijzige kant en bevindt zich daarmee direct in het vaarwater van de goedkoopste mobiele airco’s. Met de voordelen die je met dit apparaat hebt vergeleken met deze apparaten zijn onder anderen het ontbreken van een slang, een hoop gewicht en dus verplaatsbaarheid en energiebesparing. De koeling van dit apparaat is echt in vergelijking niet zo goed als deze apparaten, maar in vergelijking met andere air coolers in onze test komen weinig apparaten beter uit de test.

8.5 Total Score

Functionaliteit
7.9
Design
7.9
Prestaties
8.2
Luchtstroom
10
PROS
  • 7.9 liter waterreservoir
  • Relatief licht
CONS
  • Koelt niet krachtig, maar ventileert wel
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score