Honeywell MN12CES

€849,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Honeywell MN12CES - Mobiele Airco - €849,00

Een mobiele airconditioner is in eerste instantie een apparaat dat vooral functioneel moet kunnen opereren. Toch is het ook interessant om te kijken naar luxere apparaten om je ruimte mee te verkoelen. Dit kan zijn, omdat ze er stijlvoller uitzien, maar bijvoorbeeld ook doordat ze meer- of een completere functionaliteit hebben. Beide onderdelen zijn interessant voor huishoudens met een wat luxer interieur, of ruimtes die om krachtige koeling vragen.

Het apparaat

Dit model van Honeywell kan 34 vierkante meter verkoelen, een prima resultaat. Dit is niet een bijzonder grote woonkamer, maar nog steeds een flinke ruimte. Bijna elke kamer of slaapkamer zal net als een woonkamer goed gekoeld worden met dit apparaat.

Ons oordeel

We beoordelen mobiele airco’s in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een belangrijke plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs-kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (8.0/10)

Functies:

Dit Honeywell model kan naast een ruimte koelen, ook een ruimte ontvochtigen. Een prima functionaliteit.

App

Bij dit model krijg je geen app, wel een makkelijk te hanteren afstandsbediening.

Overig

Je krijgt bij dit model van Honeywell geen raam afdichtingskit geleverd, die zul je dus zelf nog moeten aanschaffen.

Design (7.7/10)

Dit model van Honeywell ziet er wat luxer uit dan de meeste mobiele airco’s op de markt. Het is interessant te zien dat het merk voor een zwart uiterlijk heeft gekozen, omdat de meeste mobiele airco’s wit zijn. Dit apparaat heeft een kleine display aan de voorkant van het apparaat, dat eenvoudig te bedienen is door het duidelijke bedieningsschema.

Prestaties (8.3/10)

Oppervlakte

Met dit model koel je tot 34 vierkante meter aan oppervlakte. Dit is niet bijzonder indrukwekkend. Het apparaat is ook niet krachtig als we gehoopt hadden qua luchtverplaatsing, met 318 kubieke meter per uur, nog steeds een prima score.

Koelvermogen

Het koelvermogen van dit apparaat is dat wel. Dit model heeft een maximaal koelvermogen van 12000 BTU, een bijzonder indrukwekkende score, en je ruimte zal binnen no-time gekoeld zijn.

Geluid

Net als bijna alle mobiele airco’s in onze test maakt dit apparaat zo’n 65 dB aan geluid. Dit is vrij luid, zeker als je ruimte kleiner is.

Energielabel

Deze mobiele airco heeft energielabel A, een energiezuinige keuze dus.

Specificaties via honeywell.com:

  • 34m2 koeling oppervlak
  • BTU: 12000

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 8.0/10
  • Design: 7.7/10
  • Prestaties: 8.3/10

Ons eindoordeel

8.0/10 – Dit is een prima model voor mensen die op zoek zijn naar een als het gaat om uiterlijk wat meer uitgesproken mobiele airco. Door het bijna zwarte uiterlijk heeft dit model een wat luxere uitstraling. De specificaties doen zijn hogere prijs niet helemaal recht, dus de prijs-kwaliteitverhouding is niet geweldig. Wel kan dit apparaat heel krachtig koelen.

8 Total Score

Functionaliteit
8.0
Design
7.7
Prestaties
8.3
PROS
  • Stijlvol
  • Koelingsvermogen
CONS
  • Prijzig
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled