Honeywell HY254E4

85.00

7.0
Expert ScoreRead review

In de zomermaanden is het vaak moeilijk om te slapen. De hitte, de muggen, het zweet, allemaal zorgt het er voor dat slapen en steeds zeldzamer goed word. Maar, krijg een ventilator en ten minste gaat het stuk hitte weg! Alleen zijn veel ventilatoren luid en irritant of hebben ze irritante lichtjes wat slapen nog steeds moeilijk houdt. De Honeywell HY254E4, een prachtige, strak uitziende ventilator, heeft die gebreken niet en zal zeker weten je nachtrust bevorderen! Deze slanke ventilator kan een middelgrote tot grote kamer koel houden (en natuurlijk dus ook een kleine kamer). De Honeywell HY254E4 heeft een kleurencombinatie van zwart en zilver en ziet er echt niet uit en zal de stijl van je huis complementeren en je huis zelf ook nog verkoelen. De ventilator heeft 5 snelheden en 5 standen van functionering en heeft dus een grote hoeveelheid van veelzijdigheid. Door de hoge kwaliteit en de veelzijdigheid is het een prachtige investering voor de zomertijd. De langwerpige ventilator zuigt de omringende lucht in en spuwt het daarna weer uit. Reinigen is makkelijk omdat er niks aan de buitenkant zit zoals bladen en door het gebrek aan bladen of andere uitstekels is het een stuk veiliger voor kinderen. Wel is het net wat meer werk dan veel andere torenventilatoren door de twee verschillende ventilatoren.

De HY254E4 heeft een oscillatie functie die zorgt voor een draaiing van ongeveer 180°. De meeste ventilatoren hebben een draaiing van 180°. Een oscillatie functie zorgt voor een goede luchtverdeling in een kamer, door oscilleren wordt de warme of frisse lucht verspreid door de kamer. De functie zorgt ervoor dat de bladen van een ventilator voortdurend van rechts naar links bewegen als de ventilator aan staat, wat de lucht beter verspreid. Als dit oscilleren niet gebeurt, blijft de frisse lucht vaak op maar op een paar specifieke plekken. De HY254E4 heeft een andere werking. In plaats van dat er bladen worden geroteerd, wordt het mechanisme geroteerd om zo verschillende plekken in de kamer te verkoelen.

De HY254E4 komt met een afstandsbediening waarop snelheden, standen etc. worden ingesteld. Hetzelfde geld voor de timerfunctie, die stel je ook in op je afstandsbediening.
Ook wordt de ventilator standaard geleverd met een timerfunctie die makkelijk in te stellen is op de display. Met deze functie kan je instellen na hoe lang de ventilator uit gaat.

De ventilator in het algemeen

De HY254E4 heeft 5 snelheden waarop de ventilator draait. Elke stand zorgt voor meer snelheid van de ventilator en dus ook meer lucht, omdat met meer snelheid meer lucht wordt verplaatst.
Maar, dit zorgt ook voor meer geluidsoverlast. Weinig mensen klagen over het geluid van de ventilator, wat altijd een goed teken is! Op de laagste stand valt het geluid erg mee en op hogere standen vinden mensen het vaak nog steeds makkelijk uit te houden. De ventilator heeft een geluidsniveau van gemiddeld 51 dB(A).

De HY254E4 heeft 5 functionerings standen. Elke stand zorgt ervoor dat de ventilator anders werkt. Voorbeelden van deze standen zijn de fluistermodus en slaapmodus.

Verdere informatie

De HY254E4 heeft een vermogen van 35 Watt. Dit vermogen heeft dan weer invloed op snelheid en functioneren van de ventilator. Hoe hoger, hoe meer kracht – maar ook hoe meer de ventilator qua elektriciteit verbruikt.

Als voorbeeld: een ventilator van 50 Watt verplaatst meer lucht dan een ventilator van 30 Watt. Hoewel er altijd een vraag blijft hoe hoog het rendement is van de ventilator, ofwel hoeveel van het vermogen daadwerkelijk gebruikt wordt. Dit verschil in rendement is echter minuscuul per fabrikant. 35 Watt leid tot weinig elektriciteitsgebruik.

De HY254E4 weegt 3.8 kg en is dus licht om op te tillen en rond het huis te vervoeren. De ventilator installeren en verplaatsen wordt dus geen groot probleem!

Conclusie

De HYF254E4 is een uitstekende investering met hoge kwaliteit en veelzijdigheid. Het is een stille ventilator die je nachtrust totaal niet zal beperken dus het is een goede manier om je af te koelen in de nacht! Het is een echte aanrader van een ventilator.

7.0
Kracht
6.0
Design
7.5
Onderhoud
7.5
+ Positives:
  • Heeft een gemiddelde luchtstroom
  • Is een stille torenventilator
- Negatives:
  • Prijs is hoger dan gemiddeld

Specification: Honeywell HY254E4

Merk

Honeywell

Vermogen

35 Watt

Gewicht

3.8 kg

Snoer

Niet bekend

Geluidsniveau

51 dB(A)

Aantal snelheden

5

Afstandsbediening

Ja

Aantal instellingen

5

Prijs per Watt

2

Design

65

Onderhoud

65

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Honeywell HY254E4”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *