Honeywell HT900E

33.00

6.1
Expert ScoreRead review

De Honeywell HT900E is een compacte en handige vloerventilator om binnenshuis verkoeling te brengen. Bijzonder voor deze ventilator is dat je hem zowel op de vloer als op de muur kan plaatsen en hem dus multifunctioneel kunt gebruiken. Zijn zwarte kleur en verfijnde design geven hem een erg professionele en krachtige uitstraling. De Honeywell HT900E beschikt over een 40 watt motor en is 25% stiller dan zijn concurrenten dankzij de Turbo Force Air Circular technologie.

Wat zegt de consument


De Honeywell HT900E is een erg praktische ventilator. Hij is licht en stevig en dit tegen een lage prijs. Het feit dat hij zo licht is, maakt ook dat je hem meer gaat gebruiken omdat hij zo eenvoudig verplaatsbaar is. Hij brengt voldoende verkoeling in de ruimte en is heel erg stil. Op de laagste stand hoor je hem nauwelijks, wat natuurlijk perfect is voor in de slaapkamer. Jammer genoeg beschikt hij niet over een timerfunctie of afstandsbediening dus als je hem ’s nachts wil uitzetten moet je uit bed.
Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

 • Consumentenbond: 4.4/5 uit 2098 reviews
 • bol.com: 4.5/5 uit 213 reviews
 • conrad.be: 4.1/5 uit 17 reviews

Ons ervaring


Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: luchtstroom, design en onderhoud.Luchtstroom

52/100: De Honeywell HT900E beschikt over een vermogen van 40 watt en 3 snelheidsstanden. Per uur kan deze vloerventilator 740 m³ lucht verplaatsen. Afhankelijk van de oppervlakte van de te verkoelen ruimte is dit voldoende of onvoldoende. Wij vinden deze ventilator eerder geschikt voor kleinere ruimtes zoals een slaapkamer, mede door het feit ook dat hij heel erg stil is. Op de laagste stand hoor je de ventilator zelfs nauwelijks. Het geluidsniveau dat deze vloerventilator haalt is 39 decibel, terwijl het gemiddelde geluidsniveau voor vloerventilatoren op 57 decibel ligt.

Design

70/100: De Honeywell HT900E is een flexibele ventilator die vertikaal kantelbaar is en aan de muur bevestigd kan worden. In de verpakking vind je geen afstandsbediening dus de bediening verloopt uitsluitend via de knoppen op de ventilator. Haar moderne design geeft het toestel een krachtige en robuuste uitstraling en hij staat ook stevig op de vloer.

Onderhoud

60/100: Het rooster voor de ventilatorbladen heeft erg veel kanten en hoekjes waardoor het bijna onmogelijk is om dit alles stofvrij te krijgen en houden. Toch is een goed onderhoud essentieel om een krachtige luchtstroom te behouden. De Honeywell HT900E beschikt over 3 ventilatorbladen met een diameter van 18 centimeter die eveneens regelmatig dienen worden schoongemaakt. Aangezien de ventilator slechts 1,35 kg weegt is het heel makkelijk om hem te verplaatsen en mee te nemen.
Specificaties via bol.com:

 • Vermogen: 40 Watt
 • Gewicht: 1.35 kg
 • Geluidsniveau: 39 dB
 • Diameter: 18 cm
 • Aantal snelheden: 3

Verdict

Als je de prijs in verhouding zet tot de prestaties van deze Honeywell HT900E kan je stellen dat dit een goed product is. Je betaalt namelijk slechts een kleine 35 euro dus dan kan je ook geen topprestaties verwachten. Wil je die wel, dan investeer je beter in een duurder en groter model. Voor in de slaapkamer is dit wel een van de aangenaamste vloerventilatoren die men verkrijgen kan. De luchtkracht is niet te sterk en de Honeywell HT900E maakt amper geluid.

6.1
Luchtstroom
5.2
Design
7.0
Onderhoud
6.0
+ Positives:
 • Stil
 • Goedkoop
- Negatives:
 • Simpel design
 • Geen afstandsbediening

Specification: Honeywell HT900E

Vermogen

40 Watt

Gewicht

1.35 kg

Geluidsniveau

39 dB(A)

Aantal snelheden

3

Afstandsbediening

Nee

Diameter

18

Prijs per watt

1

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Honeywell HT900E”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *