Honeywell HSF600B

De Honeywell HSF600B statiefventilator met ruisonderdrukkingstechnologie zorgt voor een krachtige verkoeling van de hele kamer met minimale geluidsniveaus. De ruisonderdrukkingstechnologie is gebaseerd op betere aerodynamische bladen dat verkoeling biedt voor de hele kamer met de nadruk op meer vermogen en minder lawaai. Als gebruiker heb je de keuze uit vijf instellingen qua geluid- en koelopties die je kan of manueel of met behulp van de afstandsbediening kan instellen. De Honeywell HSF600B beschikt over een draai- en hoogte-instellingsfunctie waarmee je de ventilator op de voor jou ideale hoogte kan instellen en een handige timer van 2, 4 en 8 uur.

Wat zegt de consument

Voor deze prijs zou je een ventilator verwachten die iets steviger op zijn voet staat. Hij lijkt namelijk voorover te buigen alsof hij niet stabiel is. De motor op zich is prima en zorgt voor een goede luchtverplaatsing om de kamer fris te doen aanvoelen. Het meest vervelende element van deze Honeywell HSF600B is absoluut de afstandsbediening. Deze kan je achteraan het statief in klikken maar de houder klemt zodanig dat je er amper nog uitkrijgt.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

 • coolblue.nl: 9.3/10 uit 53 reviews
 • bol.com: 4/5 uit 11 reviews
 • Consumentenbond: 3.8/5 uit 161 reviews

Ons ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: luchtstroom, design en onderhoud.

Luchtstroom

52/100: De Honeywell HSF600B heeft een vermogen van 40 watt en beschikt over 5 verschillende standen. De laagste standen zorgen echter niet voor voldoende luchtverplaatsing om de ruimte af te koelen en zijn eerder overbodig. Hij is met 48 decibel wel een geschikte ventilator voor bijvoorbeeld in de slaapkamer te zetten.

Design

75/100: De Honeywell HSF600B kan bediend worden aan de hand van het LCD scherm vooraan of met behulp van de afstandsbediening. De afstandsbediening is klein, maar kan achteraan het toestel geklikt worden om het niet kwijt te geraken. Het LCD scherm is ook dimbaar om overtollig licht in donkere ruimtes als de slaapkamer te verhinderen. De ventilator draait 70° om de ruimte optimaal te verkoelen.

Onderhoud

75/100: Het verwijderbaar rooster over de bladen vereenvoudigt het reinigingsproces en zorgt ervoor dat deze ventilator steeds op volle capaciteit werkt. Schone bladen zijn ook de beste garantie op een stillere werking van de ventilator. De ventilator weegt 6,4 kg en is makkelijk verplaatsbaar.

Specificaties via honeywellstore.com:

 • Vermogen: 40 Watt
 • Gewicht: 6.4 kg
 • Geluidsniveau: 48 dB
 • Diameter: 40 cm
 • Aantal snelheden: 5

Verdict

De Honeywell HSF600B is een goede statiefventilator met de juiste stand voor de juiste gelegenheid. Vooral de laagste stand (slaapstand) in combinatie met een dimbaar LCD scherm maakt dit een goede ventilator voor de slaapkamer. Hij heeft een wijd bereik, is makkelijk in onderhoud en ook bedienbaar aan de hand van een afstandsbediening.

6.7
Luchtstroom
5.2
Design
7.5
Onderhoud
7.5
+ Positives:
 • Laag maximale luchtstroom
 • Met afstandsbediening
 • Meerdere standen
- Negatives:
 • Matig design
 • Prijsklasse: Midden

Specification: Honeywell HSF600B

Vermogen

40 Watt

Gewicht

6.4 kg

Geluidsniveau

48 dB(A)

Aantal snelheden

5

Afstandsbediening

Ja

Hoogte

122 cm

Diameter

40

Prijs per watt

2

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Honeywell HSF600B”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *