Garden High Pro

€22,95

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Garden High Pro - Tafelventilator - Met clip - Clip ventilator 15cm 5W - €22,95

De Garden High Pro is een tafelventilator voor buitengebruik en beschikt over een krachtige bevestigingsclip om de ventilator vast te klikken aan de tafel. Hierdoor neemt hij geen extra plaats in en staat hij toch perfect stevig. De Garden High Pro is uitgerust met een zuinige 5 watt motor die weinig energie verbruikt en heel erg stil is. Doordat de ventilator aan de tafel zelf bevestigd is, is hij altijd dichtbij en voel je de wind erg krachtig, en dit fluisterstil.

Wat zegt de consument

Een erg handig ding voor buiten te gebruiken! Wanneer de Garden High Pro aan staat zit je comfortabel aan tafel zonder zweten en zonder vervelende vliegen. Het brengt net de juiste hoeveelheid afkoeling zonder dat de wind storend aanvoelt en wat vooral bijzonder is, is hoe stil deze ventilator is. De montage aan de tafel zelf is heel gemakkelijk en handig. Hij hangt eigenlijk aan de tafelrand en neemt dus geen bruikbare oppervlakte op tafel af.

Gebruikerservaring via verschillende andere platforms:

 • Consumentenbond: 5/5 uit 1 reviews
 • Bol.com: 4.4/5 uit 47 reviews
 • ecogardenshop.com: 5/5 uit 3 reviews

Ons ervaring

Wij hebben ons oordeel opgebouwd rond drie criteria: luchtstroom, design en onderhoud.

Luchtstroom

6/100: De Garden High Pro beschikt over een motor van 5 watt. In vergelijking met conventionele ventilatoren is dit heel erg weinig maar het concept van deze ventilator ligt dan ook anders. Bij conventionele ventilatoren behoud je normaal een zeker afstand tussen de ventilator en jezelf, terwijl je bij de Garden High Pro er vlak naast zit. Een hogere wattage en luchtstroom zou onaangenaam voelen. Er is dan ook geen keuze uit verschillende snelheden. De geluidsproductie van de Garden High Pro bedraagt 12 decibel, terwijl conventionele tafelventilatoren gemiddelde 49 decibel geluid produceren.

Design

75/100: De Garden High Pro is een kleine tafelventilator voor buitengebruik. In tegenstelling tot andere ventilatoren beschikt hij niet over een voet maar over een klem om hem aan de tafel te monteren. Ook beschikt hij niet over oscillatie of een afstandsbediening omdat je vlakbij de ventilator zit wanneer je hem gebruikt.

Onderhoud

70/100: De Garden High Pro is een kleine ventilator met een diameter van slechts 15 centimeter. Doordat hij geen voet heeft is hij ook heel erg licht. Deze ventilator met klem weegt slechts 0,6 kg, wat perfect is om geen overdadig gewicht op de tafel te laten rusten. De Garden High Pro is een ventilator voor buitengebruik maar wordt best binnen opgeborgen na gebruik.

Specificaties via bol.com:

 • Vermogen: 5 Watt
 • Gewicht: 0,6 kg
 • Geluidsniveau: 12 dB
 • Diameter: 15 cm
 • Aantal snelheden: 1

Verdict

De Garden High Pro is een handig hebbedingetje voor buitenliefhebbers. Door deze Garden High Pro aan je tafel te bevestigen ga je nog meer genieten van de mooie zomerdagen. Het is een kleine ventilator met een beperkte wattage maar voor wat hij bedoeld is, doet hij het meer dan goed. Voor binnengebruik is deze ventilator niet geschikt.

5.2 Total Score

Luchtstroom
1.0
Design
7.5
Onderhoud
7.0
PROS
 • Stil
 • Goedkoop
CONS
 • Simpel design
 • Geen afstandsbediening
 • Zwakke luchtstroom
Add your review  |  Read reviews and comments

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score