Fuave ACS14K01

€699,00

Best deal at: coolblue.nlcoolblue.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Fuave ACS14K01 - €699,00

Als je naar een airco zoekt voor een kleine of middelgrote ruimte, dan kan het zomaar dat je in je zoektocht eens een model van Fuave tegenkomt. Deze mobiele airco’s zijn van het huismerk van Coolblue en bieden over het algemeen een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Het apparaat

Dit model richt zich echt op middelgrote ruimtes, omdat het geschikt is voor ruimtes tot zo’n 40 vierkante meter. Het model is verrijdbaar, net als de meeste andere model van Fuave, en valt als het gaat om prijsklasse afgezet tegen de oppervlakte in het lage tot middelhoge segment. Dit model beschikt over enkele handigheden, zoals een thermostaat.

Ons oordeel

We beoordelen mobiele airco’s in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een belangrijke plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs-kwaliteitsverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (8.0/10)

Functies:

Dit model van Fuave kan niet alleen koelen, maar heeft ook andere handige functies, zoals ontvochtiging en een nachtmodus.

App

Deze mobiele airco beschikt niet over een applicatie voor de smartphone, maar wel over een afstandsbediening.

Overig

Bij dit model krijg je een raam afdichtingskit meegeleverd, een pluspunt vergeleken met veel andere modellen.

Design (7.7/10)

Dit apparaat van Fuave ziet er iets stijlvoller uit dan veel van de andere modellen van dit merk. Het apparaat is vrij zwaar, maar dit hoeft geen probleem te zijn, omdat het apparaat verrijdbaar is. Boven op het apparaat vind je een simpel te gebruiken bedieningsschema.

Prestaties (8.3/10)

Oppervlakte

Het maximale oppervlakte dat dit apparaat kan koelen is 40 vierkante meter, een prima score. Daarnaast kan het apparaat heel krachtig lucht verplaatsen, met maar liefst 480 kubieke meter per uur.

Koelvermogen

Dit apparaat kan bijzonder krachtig koelen, met een score van 14000 BTU.

Geluid

Dit model maakt net als veel andere mobiele airco’s zo’n 65 dB aan geluid. Dit geluid zal zeker hoorbaar zijn als achtergrondgeluid.

Energielabel

Dit model is een energiezuinig model, met energielabel A.

Specificaties via coolblue.nl:

  • 40m2 koeling oppervlak
  • BTU: 14000

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 8.0/10
  • Design: 7.7/10
  • Prestaties: 8.3/10

Ons eindoordeel

8.0/10 – Een prima keuze voor als je op zoek bent naar een wat zwaardere kwaliteit mobiele airco om middelgrote ruimtes mee te kunnen koelen. Dit model ziet er wat frisser uit dan andere modellen van dit merk, en biedt nog steeds een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Vooral de kracht van dit apparaat om 480 kubieke meter lucht te kunnen verplaatsen is vrij indrukwekkend te noemen. Dit model is een goede keuze voor middelgrote ruimtes, zeker als je wil dat deze snel verkoeld kunnen worden.

8 Total Score

Functionaliteit
8.0
Design
7.7
Prestaties
8.3
PROS
  • Stijlvol
  • Prijs-kwaliteitverhouding
CONS
  • Wat luid, 65 dB
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled