Fuave ACS14K01

€699,00

Best deal at: coolblue.nlcoolblue.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Fuave ACS14K01 - €699,00

De Fuave ACS14K01 is een redelijk sterke en draagbare airco die u thuis helpt genieten van de perfecte temperatuur. Dankzij zijn solide kracht zorgt hij ervoor dat u bij warme temperaturen het koel genoeg blijft hebben.

Ons Fuave ACS14K01 test rapport

Ons Fuave ACS14K01 review is ingedeeld in enkele onderdelen. Fysiek kijken we naar het ontwerp en de bouwkwaliteit. Daarnaast hebben wij ook metingen gedaan om een beter beeld te vormen over de koeling- en geluidsprestatie van de mobiele airco. Op basis hiervan heeft de mobiele airco een score ontvangen voor verschillende aspecten van gebruik namelijk: Koeling,Geluid en Montage

Koeling

BTU (4.0/10)

Hoe krachtig een mobiele airco in staat is te koelen word uitgedrukt in BTU. Hoe hoger de BTU, des te krachtiger een mobiele airco. Op de doos heeft Fuave ACS14K01 een BTU van 14000. Ons gemeten BTU voor de Fuave ACS14K01 is echter 5387.80. Ter referentie is het gemiddelde BTU van mobiele airco die wij hebben gemeten is tijdens ons onderzoek 8161.

Luchtstroom (2.9/10)

Luchtstroom geeft aan hoeveel kubieke meter een mobiele airco aan lucht kan verplaatsen in een ruimte. De score is afgeleid en opgebouwd op basis van de luchtwatt(W) van het toestel. Het is een belangrijke score die veel invloed heeft op hoe ver een mobiele airco verkoeling kan bieden, en is nauw verbonden met hoeveel ruimte een mobiele airco kan verkoelen.

Ruimte (4.0/10)

De ruimte score geeft weer hoeveel kubieke meter aan ruimte de mobiele airco in staat is te verkoelen. Des te hoger deze score, des te beter geschikt een mobiele airco is voor een grotere ruimte/woning. De score gaat uit op basis van een gemiddeld geïsoleerde ruimte. De Fuave ACS14K01 is geschikt voor een ruimte of woning van 39.5 kubieke meter. Ter referentie is het gemiddelde ruimte waar een mobiele airco voor geschikt was in onze meting 59.8 kubieke meter..

Zuinigheid (6.7/10)

De zuinigheid van Fuave ACS14K01 is gebaseerd op de EER (energie-efficiëntieverhouding) van de mobiele airco.De EER van Fuave ACS14K01 is 2.6. De EER beschrijft het verwarm- en koelrendement van mobiele airco’s. Het geeft de verhouding aan van verwarming of koeling vergeleken met de hoeveelheid elektriciteit die nodig is om deze te genereren. Deze score is afgeleid op basis van deze wiskundige verhouding, namelijk Koelingvermogen(Watt)/Vermogen(Watt) in verhouding met het gemiddelde EER score (2.71) van alle geteste mobiele airco’s.

Geluid

De Fuave ACS14K01 heeft een maximaal geluidsniveau van 65 decibels. Deze geluidssterkte is gemiddeld voor een mobiele airco. Gedurende de nachten kan dit voor sommigen niet aangenaam zijn. De mobiele airco beschikt echter over een nachtmodus waardoor het apparaat wat stiller werkt en waardoor de temperatuur ook stapsgewijs wordt afgenomen.

Montage

De Fuave ACS14K01 is een gebruiksvriendelijk apparaat die makkelijk te installeren is. Dankzij zijn kwaliteitsvolle wielen aan de onderkant kan je hem makkelijk verplaatsen naar de ruimte waar jij hem het liefst hebt. De mobiele airco werkt met een afvoerslang die naar buiten gaat, hierdoor voert hij de warme lucht weg uit het huis naar buiten. Het apparaat komt ook met een handleiding en een raam-luchtafvoerset.

Fuave ACS14K01 Ervaring

Dit is een kwalitatieve en krachtige mobiele airco voor mensen die op zoek zijn naar een keurig apparaat met afvoerslang.

De afstandsbediening maakt het makkelijk om de mobiele airco vanop een afstand te bedienen. De afstandsbediening beschikt over 3 modes, namelijk airconditioning, ventilatie en ontvochtiging.

Het nadeel van deze mobiele airco is dat hij voor sommige consumenten toch nog wat luid kan werken tijdens de nachten. Een consument vertelde namelijk al dat het geluidsniveau toch nog wat luid kan zijn voor deze mobiele airco. Natuurlijk is dit wat normaal voor een mobiele airco. Het voordeel is wel dat hij niet meer geluid maakt in vergelijking met de gemiddelde mobiele airco.

Deze mobiele airco weegt ook redelijk zwaar met een gewicht van maar liefst 31 kilogram. Als je de mobiele airco dus veel moet verplaatsen van ruimte naar ruimte dan kan dit op een duur niet aangenaam worden.

6 Total Score

Koeling
4.0
Geluid
6.3
Prestaties
7.7
PROS
  • Afstandsbediening
  • Redelijk sterk
CONS
  • Redelijk luid
  • Zwaar
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score