Fuave ACB14K01

€699,00

Best deal at: coolblue.nlcoolblue.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Fuave ACB14K01 - €699,00

Fuave is het huismerk mobiele airco lijn van Coolblue, veel van deze apparaten zijn gericht op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en veel modellen in deze lijn zijn geschikt voor een wat kleiner huishouden. Toch heeft dit huismerk ook apparaten die geschikt zijn voor wat grotere ruimtes. Dit model van Fuave moet zo’n 40 vierkante meter aan kunnen, en dat is toch al wel een flinke woonkamer.

Het apparaat

Dit model van Fuave ziet er zeer basic uit, en dat is ook de hele insteek van de lijn mobiele airco’s van Coolblue. Deze apparaten zijn gericht op de prijs-kwaliteitverhouding, en niet op speciale functies of een flitsend uiterlijk. Dit apparaat kost wat meer dan de meeste apparaten van dit merk, maar het kan dan ook een grotere ruimte bedienen. Dit model neemt wel flink wat ruimte in beslag, maar is gezien zijn bereik relatief licht.

Ons oordeel

We beoordelen mobiele airco’s in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een belangrijke plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs-kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (8.0/10)

Functies:

Dit model heeft naast een verkoelende functie ook een ontvochtigingsfunctie, en is dus een bijzonder compleet apparaat.

App

Deze mobiele airco beschikt niet over een applicatie voor de smartphone, maar wel over een afstandsbediening om dit apparaat in dezelfde ruimte steeds te kunnen bedienen.

Overig

Dit model levert een raam afdichtingskit mee, veel merken doen dit niet Handig en economisch.

Design (7.0/10)

Dit model is met 24 kilo een bijzonder lichte mobiele airco. Het apparaat is ook verrijdbaar, door de wieltjes onder het apparaat. Aan de bovenkant van het apparaat beschikt dit model niet over een LCD scherm, maar wel over een simpel, maar duidelijk bedieningsschema.

Prestaties (8.5/10)

Oppervlakte

Een krachtig apparaat voor wel 40 vierkante meter. Daarnaast verplaatst dit apparaat 300 kubieke meter lucht per uur, een uitstekende score.

Koelvermogen

De hoge prestatiescore voor dit apparaat komt vooral op het conto van het koelvermogen. Met 14000 BTU is dit bijzonder goede score in onze test.

Geluid

Net zoals de meeste apparaten maakt dit model zo’n 65 dB aan geluid. Afhankelijk van hoe groot je ruimte is, zal dit meer of minder opvallen.

Energielabel

Dit model van Fuave heeft energielabel A, wat betekent dat het een energiezuinig apparaat is.

Specificaties via coolblue.nl:

  • 26m2 koeling oppervlak
  • BTU: 14000

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 8.0/10
  • Design: 7.0/10
  • Prestaties: 8.5/10

Ons eindoordeel

7.8/10 – Een bijzonder goede mobiele airco voor iets groter dan gemiddelde ruimtes. Het model is wel iets aan de grote kant, en niet te bedienen met een app, maar omdat je een raam afdichtingskit bij je bestelling krijgt, is dit model toch een interessante keuze. Daarnaast kan het apparaat goed koelen: de gemeten score van 14000 BTU is indrukwekkend te noemen.

7.8 Total Score

Functionaliteit
8.0
Design
7.0
Prestaties
8.5
PROS
  • Raam afdichtingskit meegeleverd
  • Koelprestaties
CONS
  • Iets prijzig
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled