Fuave ACB12K01

€649,00

Best deal at: coolblue.nlcoolblue.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Fuave ACB12K01 - €649,00

Dit model is een krachtige mobiele airconditioner die een oppervlakte van zo’n 34 vierkante meter kan verkoelen. Fuave is het huismerk van Coolblue. Dit model is vrij groot, maar niet zo zwaar als de meeste andere mobiele airco’s, wat het model wat makkelijker te verplaatsen maakt dan andere mobiele airco’s in deze test. Dit model heeft verschillende functies, waaronder een nachtmodus.

Het apparaat

Fuave is een merk dat een aantal verschillende mobiele airco’s op de markt heeft gebracht, en over het algemeen een goede reputatie heeft opgebouwd. Dit apparaat maakt, net als andere mobiele airco’s, gebruik van een grote slang die uit het raam gehangen moet worden met een raam afdichtings kit die overigens wel meegeleverd wordt, in tegenstelling tot veel andere modellen, waarbij je deze nog apart moet aanschaffen.

Ons oordeel

We beoordelen mobiele airco’s in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (8.0/10)

Functies:

Dit model kan koelen, de lucht wat ontvochtigen en heeft een timer. Je kan gebruik maken van twee standen, een dag- en een nachtmodus.

App

Deze mobiele airco maakt geen gebruik van een applicatie, maar je krijgt er wel een afstandsbediening bij.

Overig

Een raamafdichtingskit wordt meegeleverd, een pluspunt, omdat dat bij andere modellen van andere fabrikanten zeker niet vanzelfsprekend is.

Design (7.0/10)

Dit model is met 24 kilo een bijzonder lichte mobiele airco. Het apparaat is ook verrijdbaar, door de wieltjes onder het apparaat. Aan de bovenkant van het apparaat beschikt dit model niet over een LCD scherm, maar wel over een simpel, maar duidelijk bedieningsschema.

Prestaties (8.0/10)

Oppervlakte

Met dit apparaat verkoel je zo’n 34 vierkante meter bij juist gebruik, met een luchtverplaatsing van 300 kubieke met per uur. Een prima score, hoewel we in onze test krachtiger gezien hebben.

Koelvermogen

Deze airconditioning heeft een maximaal koelvermogen van 12000 BTU, een prima score.

Geluid

Met 65 dB zul je dit model in kleinere ruimtes zeker horen, en afhankelijk van de positie in grotere ruimtes zeker ook. Houd hier rekening mee.

Energielabel

Dit apparaat is zuinig, met energielabel A.

Specificaties via coolblue.nl:

  • 34m2 koeling oppervlak
  • BTU: 12000

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 8.0/10
  • Design: 7.0/10
  • Prestaties: 8.0/10

Ons eindoordeel

7.6/10 – Dit model is een prima en licht model voor het verkoelen van kleine tot middelgrote ruimtes. Het apparaat is hierdoor vrij eenvoudig te verplaatsen. Het apparaat beschikt niet over een LCD scherm of een mobiele app, maar de bediening van dit model blijft vrij simpel door het eenvoudige bedieningsschema boven op het apparaat. In tegenstelling tot veel apparaten krijg je bij dit model wel een raam afdichtingskit, een pluspunt.

7.7 Total Score

Functionaliteit
8.0
Design
7.0
Prestaties
8.0
PROS
  • Raamafdichtings kit meegeleverd
  • Licht
CONS
  • Geen LCD scherm
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled