Fuave ACB09K01

€379,00

Best deal at: coolblue.nlcoolblue.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Fuave ACB09K01 - €379,00

Als je op zoek bent op internet naar een mobiele airconditioner, dan kom je Coolblue’s huismerk Fuave vroeg of laat ook tegen. Dit merk richt zich vooral op een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding. De apparaten zijn over het algemeen iets lager geprijsd dan de A merken, maar zouden een vergelijkbare, of soms zelfs betere, prestaties moeten kunnen bieden.

Het apparaat

Dit apparaat is een standaard model mobiele airconditioner dat kan reinigen tot en met 26 vierkante meter, een acceptabele grootte voor de prijs van het apparaat. Dit model beschikt over een thermostaat en een ontvochtigingsfunctie, en is dus vrij compleet te noemen, zeker voor het prijspunt van dit model.

Ons oordeel

We beoordelen luchtreinigers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een belangrijke plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs-kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.8/10)

Functies:

Dit model kan naast verkoelen, ook de ruimte wat ventileren door het ontwerp, en dit model heeft een ontvochtingsfunctie. Een compleet apparaat dus.

App

Bij dit apparaat kun je geen gebruik maken van een app op je telefoon, maar wel van de meegeleverde afstandsbediening.

Overig

In tegenstelling tot modellen van veel andere merken, krijg je bij dit model een raam afdichtingskit geleverd.

Design (7.0/10)

Een bijzonder simpel uiterlijk, dit model zal in lichtere ruimtes niet zo opvallen, en in donkere ruimtes juist wel, omdat het geheel wit van kleur is, en aan de grote kant. Het apparaat heeft een simpele display boven op het apparaat met een eenvoudig bedieningsschema dat simpel in gebruik is.

Prestaties (8.0/10)

Oppervlakte

Dit apparaat kan ruimtes tot en met 26 vierkante meter, daarnaast is het apparaat vrij krachtig, het kan lucht verplaatsen met 320 kubieke meter per uur.

Koelvermogen

Dit model heeft een vermogen van 9000 BTU om te koelen, een vermogen van 1000 Watt.

Geluid

Net als de meeste apparaten maakt dit apparaat zo’n 65 dB aan geluid. Dit is niet bijzonder veel, maar omdat de ruimte waarin je dit apparaat zal gebruiken waarschijnlijk niet zo groot zal zijn, zal je dit apparaat wel horen.

Energielabel

Dit model heeft energielabel A.

Specificaties via coolblue.nl:

  • 26m2 koeling oppervlak
  • BTU: 9000

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 7.8/10
  • Design: 7.0/10
  • Prestaties: 8.0/10

Ons eindoordeel

7.6/10 – Voor een model dat bedoeld is om kleinere ruimtes mee te koelen, is dit model vrij krachtig en zal het zeker slagen in het effectief koelen van 26 vierkante meter. Het apparaat is groot, maar licht – en dus niet zo lastig te verplaatsen.
Bij dit model krijg je een raam afdichtingskit, een pluspunt, zeker omdat je dat bij andere modellen van andere merken vaak niet krijgt.

7.6 Total Score

Functionaliteit
7.8
Design
7.0
Prestaties
8.0
PROS
  • Krachtig
  • Met raam afdichtingskit
CONS
  • Groot
  • Max. 26 m2
Add your review  |  Read reviews and comments

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled