Fuave ACB07K01

€299,00

Best deal at: coolblue.nlcoolblue.nl
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Fuave ACB07K01 - €299,00

In onze test met mobiele airco’s kwamen we veel modellen van Fuave tegen. Fuave is het huismerk van Coolblue voor mobiele airco’s, en omdat het merk zich vooral richt op modellen met een goede prijs-kwaliteitverhouding, zijn we ook zeer benieuwd welke prestaties we van dit model mogen verwachten.

Het apparaat

Dit apparaat is een standaard, verrijdbaar, model zoals we dat kennen. Dit model bevindt zich in het laagste segment van de mobiele airco-markt, met als voordeel dat de prijs bijzonder laag is. Dit model is bedoeld om oppervlaktes tot en met 20 vierkante meter te koelen, en is dus bedoeld voor kleinere ruimtes.

Ons oordeel

We beoordelen mobiele airco’s in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs-kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.5/10)

Functies:

Dit model heeft verschillende andere functies dan alleen de koelfunctie, wat het model interessant maakt. Je vindt onder anderen een ontvochtigingsfunctie en een nachtmodus op dit model. Een prima functionaliteit.

App

Een applicatie voor de telefoon heeft dit model niet, maar je krijgt er wel een afstandsbediening bij.

Overig

Waar je bij andere merken en modellen soms nog apart een raam afdichtingskit moet bestellen, krijg je bij dit model deze meegeleverd.

Design (7.0/10)

Dit model behoort tot de lichtste modellen die we getest hebben. Met slechts 18 kilo weegt dit model niet zo veel. Naast dat dit model dus vrij licht is, is het dus ook makkelijker te verrijden. Dit model heeft een simpel bedieningsschema boven op het apparaat.

Prestaties (7.5/10)

Oppervlakte

20 vierkante meter is niet bijzonder indrukwekkend, maar als het genoeg is voor je ruimte, is dit een zeer economische keuze. Het apparaat is wel vrij krachtig, en kan 320 kubieke meter per uur verplaatsen.

Koelvermogen

Het koelvermogen van dit apparaat is met 7000 BTU niet bijzonder hoog.

Geluid

Net als veel andere mobiele airco’s maakt dit model zo’n 65 dB aan geluid. In een kleinere ruimte zal dit vrij opvallend zijn.

Energielabel

Een energiezuinig apparaat: energielabel A.

Specificaties via coolblue.nl:

  • 20m2 koeling oppervlak
  • BTU: 7000

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 7.5/10
  • Design: 7.0/10
  • Prestaties: 7.5/10

Ons eindoordeel

7.3/10 – Een prima, simpel apparaat voor kleinere ruimtes. Heb je een grotere ruimte dan 20 vierkante meter, dan adviseren we even verder te zoeken, maar als je ruimte in deze categorie valt, heb je aan dit model een zeer prijsbewuste aankoop. Het apparaat is lucht, vrij eenvoudig te verplaatsen, en een simpele raam-afdichtingskit wordt meegeleverd bij dit product.

7.3 Total Score

Functionaliteit
7.5
Design
7.0
Prestaties
7.5
PROS
  • Doeltreffend
  • Prijs/kwaliteit
CONS
  • Maximaal 20m2
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled