FlinQ Slimme Airco 9000 BTU

€299,95

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: FlinQ Slimme Airco 9000 BTU - Mobiele airco - €299,95
Price history
×
Price history for FlinQ Slimme Airco 9000 BTU - Mobiele airco
Latest updates:
  • €299,95 - september 19, 2020
  • €349,95 - september 12, 2020
  • €299,95 - augustus 24, 2020
Since: augustus 24, 2020
  • Highest Price: €349,95 - september 12, 2020
  • Lowest Price: €299,95 - augustus 24, 2020

Bij het zien van dit model werden we gelijk enthousiast. De meeste airco’s zijn vrij simpele apparaten die te bedienen zijn met een afstandsbieding of op het apparaat zelf. Dat er niet zo veel slimme airco’s op de markt zijn is eigenlijk vreemd, omdat het bij uitstek een een apparaat is dat handig is om met een app te bedienen, zoals luchtreinigers.

Het apparaat

Dit model van FlinQ kan ruimtes koelen tot wel 30 vierkante meter, een prima afmeting. Dit model zal geschikt zijn voor alle ‘extra’ kamers als slaapkamers en hobbykamers en voor sommige woonkamers.

Ons oordeel

We beoordelen mobiele airco’s in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (8.0/10)

Functies:

Dit model van FlinQ kan kan naast koelen ook ventileren en ontvochtigen. Een prima functionaliteit voor een apparaat in deze prijscategorie.

App

Dit model beschikt over een applicatie die handig en intuïtief werkt. Bijzonder handig en gebruiksvriendelijk.

Overig

Je krijgt bij dit model een raam afdichtingsset meegeleverd, dus die hoef je niet apart nog aan te schaffen.

Design (7.0/10)

Dit model ziet er prima uit, voor zover mobiele airco’s stijlvol kunnen zijn is dit model een prima voorbeeld daarvan door de afwisseling van wit en zwart plastic. Het apparaat weegt bijna 30 kilo, maar de wielen onder dit apparaat zijn wat groot, dus het apparaat is makkelijk te verrijden.

Prestaties (7.5/10)

Oppervlakte

Dit apparaat kan ruimtes koelen tot en met 30 vierkante meter.

Koelvermogen

Dit model van Flinq heeft een koelvermogen van 9000 BTU, niet bijzonder veel, en zeker voor ruimtes die wat groter zijn zal dit er voor zorgen dat de impact van het apparaat niet bijzonder groot zal zijn.

Geluid

Net als vrijwel alle mobiele airco’s maakt dit apparaat 65 dB aan geluid.

Energielabel

Met energielabel A is dit model energiezuinig te noemen.

Specificaties via de distributeur:

  • 30m2 koeling oppervlak
  • BTU: 9000

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 8.0/10
  • Design: 7.0/10
  • Prestaties: 7.5/10

Ons eindoordeel

7.5/10 – Een bijzonder goed apparaat dat extra punten scoort op gebruiksvriendelijkheid door de aanwezigheid van een applicatie voor je smartphone die makkelijk te bedienen is. Daarnaast is het apparaat geschikt voor vrij grote ruimtes, maar we adviseren dit apparaat voor iets kleinere ruimtes dan geadverteerd te gebruiken, zodat het koelvermogen beter tot zijn recht komt. Daarnaast is de prijs/kwaliteitverhouding bijzonder goed.

7.5 Total Score

Functionaliteit
8.0
Design
7.0
Prestaties
7.5
PROS
  • Slim (app)
  • Prijs/kwaliteit
CONS
  • BTU wat laag voor grotere ruimtes
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled