FlinQ 12000

€349,95

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: FlinQ 12000 BTU - Mobiele Airco - €349,95
Price history
×
Price history for FlinQ 12000 BTU - Mobiele Airco
Latest updates:
  • €349,95 - september 20, 2020
  • €399,95 - augustus 27, 2020
Since: augustus 27, 2020
  • Highest Price: €399,95 - augustus 27, 2020
  • Lowest Price: €349,95 - september 20, 2020

Vaak zien we in zonde test dat airco’s wat eenzijdige apparaten zijn die niet veel meer kunnen dan alleen koelen. Sommige apparaten kunnen ook ontvochtigen, bevochtigen of ventileren of zelfs de lucht reinigen. Bij model van Flinq kan koelen, ventileren en ontvochtigen.

Het apparaat

Dit model van Flinq kan een flinke ruimte koelen, tot wel 45 vierkante meter. Een bijzonder grote ruimte in onze test. Dit maakt ons erg benieuwd naar de prestaties van dit model. Apparaten die zo’n grote ruimte kunnen koelen zijn over het algemeen namelijk bijzonder prijzig, maar dit model is behoorlijk vriendelijk geprijsd.

Ons oordeel

We beoordelen mobiele airco’s in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.5/10)

Functies:

Dit model van Flinq heeft drie functies, waarvan koelen uiteraard de meest belangrijke is. Daarnaast kan je met dit model ontvochtigen en ventileren.

App

Dit apparaat van Flinq beschikt niet over een applicatie, maar je krijgt er wel een afstandsbediening bij.

Overig

Je krijgt bij dit model een raam afdichtings kit mee geleverd.

Design (7.0/10)

Het apparaat ziet er simpel uit, en is relatief compact voor een apparaat van bijna 30 kilo. Het apparaat is verrijdbaar en boven op het apparaat bevindt zich een eenvoudig te bedienen bedieningsschema met knoppen.

Prestaties (7.5/10)

Oppervlakte

Met dit apparaat kun je ruimtes koelen van tot wel 45 vierkante meter, een bijzonder groot oppervlakte in onze test.

Koelvermogen

Op zich heeft dit model een goed koelvermogen van 12000 BTU, maar ga je dit apparaat gebruiken om daar mee ruimtes te koelen zoals de geadverteerde 45 vierkante meter, dan zal dit apparaat moeite hebben de grotere ruimtes krachtig te koelen.

Geluid

Dit apparaat maakt zo’n 65 dB aan geluid, in grotere ruimtes zal dit niet zo opvallen.

Energielabel

Dit model van Flinq is een energiezuinig model, en verdient energielabel A.

Specificaties via de distributeur:

  • 45 m2 koeling oppervlak
  • BTU: 12000

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 7.5/10
  • Design: 7.0/10
  • Prestaties: 7.5/10

Ons eindoordeel

7.3/10 – Voor een apparaat dat maar liefst 45 vierkante meter kan koelen is dit apparaat bijzonder vriendelijk geprijsd. Dat maakt het een interessant model voor veel consumenten die beschikken over wat grotere ruimtes die deze op een wat budgetvriendelijkere manier willen koelen. Het apparaat is vrij zwaar, maar toch compact en rechthoekig vormgegeven, zodat het niet zo in de weg staat als sommige andere mobiele airco’s.

7.3 Total Score

Functionaliteit
7.5
Design
7.0
Prestaties
7.5
PROS
  • Oppervlakte
  • Compact vormgegeven
CONS
  • BTU (bij gebruik in grotere ruimtes)
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled