Dyson Pure Hot+Cool

€472,31

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Dyson Pure Hot+Cool 2018 - Luchtreiniger - Zilver/Wit - €472,31
Geschikt voor:
 • Allergie of hooikoorts JA
 • Astma JA
 • Luchtverontreiniging JA
 • Geur (keuken) NEE

Verschillende luchtreinigers hebben een 2 in 1 functie, dit model heeft zelfs 3 functies. Deze Dyson is zowel een luchtreiniger als een ventilator voor zowel warm als koude lucht. We zullen ons in deze review voornamelijk richten op de luchtreinigingsfunctie, maar het design en deze functionaliteit maakt ons benieuwd naar dit model.

Het apparaat

Wat direct opvalt aan dit model is het unieke design. Dyson maakt veel producten in deze herkenbare stijl. Dit model zal opvallen in je woonkamer, dus overweeg allereerst ook zeker of je het ontwerp aansprekend vindt. Het reinigt maximaal een oppervlakte van 26 vierkante meter. Dit is een kleine ruimte in onze test.

Ons oordeel

We beoordelen luchtreinigers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (7.0/10)

Filters Deze luchtreiniger maakt gebruik van slechts twee filters, een HEPA filter en een koolstoffilter. Een geurfilter en een voorfilter ontbreken, evenals ionisatie. Ietwat teleurstellend, zeker als je de prijs in acht neemt.
App Deze luchtreiniger maakt gebruik van de Dyson Link app. Met deze app kun je eenvoudig de verschillende functionaliteiten van dit apparaat bedienen.
Overig Het unieke element van dit model is dat er een verwarmings- en koelfunctie in zit. Door middel van de ventilatie van koude of warme lucht kan dit apparaat ook de temperatuur in de kamer aanpassen.

Design (8.0/10)

Wij vinden dit model er stijlvol uitzien, dit is ook één van de pijlers van het ontwerp van Dyson. Uiteraard is dit persoonlijk. Met ongeveer 9 kilo is dit model redelijk makkelijk te verplaatsen. Een duidelijk display bevindt zich onder het ventilatorgedeelte.

Prestaties (6.0/10)

Oppervlakte De functionaliteit van dit model is goed, maar de prestaties wat minder. Dit model kan een ruimte reinigen tot maximaal 26 vierkante meter. Erg matig in onze test. Daarnaast blijkt dat het model niet zo krachtig is. De Clean Air Delivery Rate is maar 130 kubieke meter per uur, een erg lage score in onze test.
Geluid Dit model is nooit echt stil, het verschil tussen de stilste en minst stille stand is erg klein. De minst stille stand is 60 dB, vrij luid voor een luchtreiniger.

Specificaties via dyson.com:

 • 26m2 reiniging oppervlak
 • 3-in-1

Onze ervaring:

 • Functionaliteit: 7.0/10
 • Design: 8.0/10
 • Prestaties: 6.0/10

Ons eindoordeel

7.0/10 – Een model dat er mooi uitziet, maar aan prestaties wat te wensen over laat. Deze luchtreiniger doet ook aan het verkoelen en verwarmen van je kamer. Is dit, en het uiterlijk, erg belangrijk voor je? Overweeg dan dit model? Bespaar je liever wat geld en vind je de luchtreinigingsprestaties belangrijker? Dan adviseren wij even verder te zoeken.

7 Total Score

Functionaliteit
7.0
Design
8.0
Prestaties
6.0
PROS
 • 3-in-1
 • 26m2 maximale reinigingscapaciteit
CONS
 • Erg prijzig
 • Geen geurfilter
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled