Dyson Pure Cool Me

€266,20 €349,00

Best deal at: bol.combol.com
Naar laagste prijs
Set Lowest Price Alert
×
Notify me, when price drops
Set Alert for Product: Dyson Pure Cool Me - Luchtreinigingsventilator - €266,20
Price history
×
Price history for Dyson Pure Cool Me - Luchtreinigingsventilator
Latest updates:
  • €266,20 - november 16, 2020
  • €269,71 - november 9, 2020
  • €319,00 - november 2, 2020
  • €218,75 - oktober 26, 2020
Since: oktober 26, 2020
  • Highest Price: €319,00 - november 2, 2020
  • Lowest Price: €218,75 - oktober 26, 2020
Geschikt voor:
  • Allergie of hooikoorts NEE
  • Astma JA
  • Luchtverontreiniging JA
  • Geur (keuken) NEE
De meeste luchtreinigers in onze test lijken vrij veel op elkaar. Dat is voor de luchtreinigers van Dyson niet het geval, door het het unieke, afwijkende design. Wij zijn erg benieuwd naar de functionaliteit van dit apparaat, dat in essentie een 2-in-1 luchtreiniger is. Dit apparaat kan namelijk ook de lucht verkoelen. Wel is dit gelimiteerd tot 20 vierkante meter, wat niet voor iedereen genoeg zal zijn.

Het apparaat

Deze Dyson luchtreiniger is zeer hoog geprijsd voor de specificaties. Het wordt gekenmerkt door het kenmerkende Dyson-ontwerp, dat inmiddels voor velen herkenbaar zal zijn. Er zit een ventilator/koelfunctie in het apparaat, wat een een reden kan zijn om dit apparaat aan te schaffen.

Ons oordeel

We beoordelen luchtreinigers in onze test door te kijken of de functionaliteit en de prestaties in dienst staan van het gestelde doel van het apparaat. Deze onderdelen krijgen van ons een cijfer. Ook het design nemen we mee in de beoordeling, omdat de apparaten vaak een prominente plek in de leefruimte innemen. Uiteindelijk komen we tot een conclusie, waarbij we de prijs/kwaliteitverhouding niet uit het oog verliezen.

Functionaliteit (5.8/10)

Filters

Deze luchtreiniger maakt gebruik van een HEPA- en koolstoffilter. Een voorfilter, een geurfilter en een ionisator ontbreken voor dit model.

App

Dit apparaat beschikt niet over een app, maar dit is in dit geval niet zo’n groot gemis. Het apparaat is namelijk klein en bedoeld voor persoonlijk gebruik. Het apparaat zal bij gebruik in principe dus vrij dicht bij de gebruiker staan, en dus simpel te bedienen zijn.

Overig

Naast het verkoelen van de lucht door middel van ventilatie en het reinigen van een beperkte hoeveelheid lucht, biedt dit model niet veel functionaliteit.

Design (8.0/10)

Zoals we gewend zijn van Dyson ziet dit model er weer stijlvol uit, al is dit natuurlijk wel persoonlijk. De luchtreiniger is wel aan de kleine kant, en met net over de 2 kilo zelfs mee te nemen, naar kantoor. Een groot voordeel ten opzichte van andere luchtreinigers.
Aan de voorkant aan de onderkant van dit model bevindt zich een display dat de standen aan kan geven, maar niet de luchtkwaliteit.

Prestaties (6.0/10)

Oppervlakte

Dit model kan maar 20 vierkante meter reinigen. Dat is een vrij kleine ruimte in onze test, maar dat is ook waar dit ontwerp voor bedoeld is. De Clean Air Delivery Rate is een matige 96 kubieke meter. Dit betekent dat dit apparaat slechts 96 kubieke meter in een uur kan reinigen. Dit is een matige score in onze test.

Geluid

Met 26 dB is dit model aan de stille kant, dit is wel relatief, omdat je dit model waarschijnlijk dichter bij jezelf zal plaatsen dan de meeste luchtreinigers. Hierdoor zal je dit geluid wel iets meer opvallen.

Specificaties via dyson.com:

  • 20m2 reiniging oppervlak
  • CADR: 96 m3

Onze ervaring:

  • Functionaliteit: 5.8/10
  • Design: 8.0/10
  • Prestaties: 6.0/10

Ons eindoordeel

6.6/10 – Voor het beoogd gebruik kan dit een prima luchtreiniger zijn, namelijk een persoonlijke luchtreiniger die je dicht in je buurt kan plaatsen in een kleine woon- of slaapkamer of op kantoor. Dit model beschikt niet over veel functies en is volgens ons als je de prijs in gedachten neemt zijn geld niet helemaal waard. Zoek je een ventilator die je relatief gemakkelijk op verschillende plekken neer kan zetten, en wil je daarbij ook de lucht om je heen reinigen? Dan is dit model het overwegen waard. Zo niet, dan adviseren wij verder te zoeken.

6.6 Total Score

Luchtstroom
5.8
Design
8.0
Onderhoud
6.0
PROS
  • Design
  • Mee te nemen
CONS
  • Matige functionaliteit
  • Prijzig
Add your review

Deel je ervaring

Leave a reply

Your total score

Lucht schoon
Login/Register access is temporary disabled